Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség utolsó hetében...

A terhesség utolsó hetében sárgás-zöldes folyás?

Figyelt kérdés
39 hetes kismama vagyok, és szerdától sárgás van hogy zöldes folyásom van, a hüvelyem néha viszket is nagyon. Szerdán megvizsgált a doki és annyit mondott, hogy teljesen nyitva vagyok, és hogy látja hogy a nyákdugó kezd kilökődni, ne aggódjak nincs fertőzésem, már bármikor beindulhat a szülés. Így hát nem is irt fel semmit sem.:S De azóta se múlt el, néha megőrülök annyira viszketek. Mit csináljak? Mi lehet ez? Jövőhét szerdán kell mennem újra a dokihoz.És addig???Félek, hogy a babának is ártok ezzel.:S
2012. okt. 21. 16:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%
Én elmennék ügyeletre a helyedben. Ez egészen biztos, hogy fertőzés, még ha doki le is rázott... Elég felelőtlen alak lehet. Ezek után nem biztos, hogy szeretnék vele szülni. A babának pedig igen komoly baja is lehet egyik-másik fertőzéstől. Ha még nyitva is vagy teljesen, akkor meg fel is szállhat hamar a dolog. Akár indulj is most rögtön.
2012. okt. 21. 16:06
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is menned kéne, ez így nem lesz jó:S
2012. okt. 21. 16:07
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok. Azért mondom csak, mert nekem is sikerült elkapni vmi "finomságot", és antibiotikum meg hüvelykúp majd utána negatív tenyésztés ellenére is elvitték a bébimet egy éjszakára megfigyelni, és mintát vettek tőle is, hogy biztosan nem kapta-e el. És akkor nálam még zárva is volt a méhszáj. Szóval ne várakozz, ne kockáztass!
2012. okt. 21. 16:11
 4/16 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy a férjem csak holnap délután jön haza, és addig semmiképp sem tudok menni.:(
2012. okt. 21. 16:13
 5/16 anonim ***** válasza:

Terhesség alatt/végén SEM normális a sárgás-zöldes folyás, szín alapján baktériumfertőzést tippelek.

Mindenképp menj el orvoshoz, mivel ha fertőzésed van, természetes úton történő szülés esetén rámehet a babára.

2012. okt. 21. 16:19
 6/16 anonim ***** válasza:
77%
kérj meg egy szomszédot, ismerőst, akinek van autója, menjetek be az ügyeletre!!! Inkább menj be "fölöslegesen", mint hogy később baj legyen!!!!!!!!!!! Nem normális ez a folyás!
2012. okt. 21. 16:27
 7/16 anonim ***** válasza:
Akkor meg ha megjön a férjed, induljatok el. Sok szerencsét, majd írj.
2012. okt. 21. 16:46
 8/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj ugyeletre. Nincs valakinek a rokonsagban autoja, aki bevihetne? Gondolkozz, hatha eszedbe jut valaki, akit megkerhetsz, hogy vigyen be.
2012. okt. 21. 17:07
 9/16 A kérdező kommentje:

Hivtam a dokimat, de nem veszi fel.

Most azon gondolkodom, hogy elmegyek a gyógyszertárba és veszek valamit. Mert gyanítom gombás fertőzés, mivel viszketek. Szerintetek?? Vagy esetleg tudtok valamit ajánlani?

2012. okt. 21. 17:31
 10/16 anonim ***** válasza:
Mivel nyitva van a méhszájad, először egy vizsgálat kéne.
2012. okt. 21. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!