21. heti uhon vesetágulatot látott a doki a kisfiamnál. Nagyon agodom annak ellenére, hogy a nogyoyászom megnyugtatott"kisfiuknál gyakori"Van valaki hasonlo helyzetben?
Egyik ismerősöméknek is ilyen volt. Tényleg nem volt semmi gond, most már másfél éves egészséges kisfiúcska. Terhesség alatt többször voltak uh-n, mint a kötelező, mert figyelgették neki, aztán mikor megszületett, akkor is. Soha nem volt ebből semmi problémája, és már nem is lesz, "kinőtte".
Próbálj meg nem izgulni, esetleg nyugtatgasd magadat plusz ultrahangokkal (ha megteheted), más orvosok véleményével is, több szem többet lát alapon.
Jó babavárást!
Szia!
Nekünk a 32-dik héten állapították meg a kisfiamnál ezt a tágulatot. Most voltunk a 38-dik heti uh-n,és válozatlan a helyzet. Azt mondták,hogy születése után majd vinni kell a kicsit kontroll vizsgálatokra. Remélem kinövi majd a kisdrágám,ez miatt én is aggódom picit!
Boldog babavárást!
Szia.
Nekem a 16. héten látták először,aztán a 18. héten említést sem tettek róla,a papíron sincs,szóval én azt sem tudom,megvan-e még,mindenesetre visszahívtak kontrollra.Ja és nálunk még az sem biztos hogy fiú...
Szia
Nekem a lányomnál az UH nem is említette, csak szülés után derült ki.
Annyi volt vele a teendő, hogy havonta jártunk vizelet vizsgálatra és UH-ra, és olyan fél éves kora körül teljesen rendben volt.
Most 7 éves és semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!