Egész nap csak aludnék, pedig szedem a vastablettákat, vagy csak a meleg teszi? Ti is aluszékonyak voltatok 25 hetesen?
Az elsővel semmi bajom nem volt, mintha nem is lettem volna terhes, de most meghalok...
Még csak 11 hetes vagyok, de állandóan csak aludnék, ájuldozok és émelygek.
Hogy ennek mennyi tulajdonítható a terhességnek, a 14 hónapja tartó nem kipihentségnek és a 40 foknak, ki tudja...
Szia!
Én a 12. hétig voltam nagyon álmos, de most a 25. ben tele vagyok energiával. Bár a meleg azért kifáraszt, de egész nap tudnék pörögni. Éjjelente én se alszok túl jól, amióta terhes vagyok csak egyszer sikerült egyfolytában 8 órát aludnom és az is két napja volt. Ma már 5-től ébren vagyok pl... Remélem a baba mellett is majd megy a nem alvás. Az nem baj ha aluszékony vagy, teljesen normális, tartalékon van a szervezeted nyilván most erre van szükségetek a babával, pihenj amennyit jól esik, aztán már úgy se lesz nagyon rá lehetőség :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!