Lehet. Én is érzékeny vagyok rá, ha többet eszek akkor hasmenésem van.
30h km
Nekem csak a Béres Magnéziumtól volt. De annyira, hogy kórházba kerültem miatta.
Váltottam Magnerotra, napi 1000-1500 mg-t szedek és semmi bajom :)
31 hkm
Eddig is kb ennyit szedtem, csak nem ebbol a fajtabol.
A magnerot nekem is jo volt csak az ara miatt szerettem volna valtani:(
Kedves 5. valaszolo!
Nekem azert kellett szednem, mert a 22. hettol nagyon kemenyedtem, korhazban is voltam, ezert kellett szednem, most is, hogy szedem, eleg sokat kemenyedek, de mar a 31. hetet netoltottem, meg kb 6 hetig remelem minden rendben lesz, utana johet a baba:)
Es azert kell szedni, ha valaki sokat kemenyedik, mert megrovidulhet tole a mehnyak.
3-as valaszolo:)
Én is a magnézium citrátot szedem, napi 1500mg-os és nem megy a hasam, sőt, néha még nehéz is a wc-zés.
Ráadásul receptre mindössze 140Ft 10 db.
kedves 5.válaszoló!
Az első gyerekkel a 20. héttől annyira keményedtem, hogy nyílni kezdett a méhszájam...
A második gyerekkel a 8. héten 1110 lett a méhnyakam, előtte 1 napig görcsöltem. Riogattak, hogy elmegy a baba, de nekiálltam szedni a mg citricit és nem lett baj.
6. válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!