40 hetes kismami vagyok. Azt olvastam h a tonik segít beindítani a szulést, szerintetekkiprobáljam?
Nem lehet tőle baja a babának:)
Kedves utolsó, gondolom a kérdező sem arra gondolt, ha most rögtön meg kell születnie a babának. És a babának sem árt, ha 2 nappal előbb születik:)
10 nappal túlhordtam az első gyereket, ennek távlatából ítéld meg, amit írok. :)
Nekem semmi, de SEMMI nem indította be.
Szexeltünk, bútorokat tologattam, összeettem mindent, később a kórházban órákat lépcsőztünk a sorstársakkal, de semmi. Mikor már azt hittem, hogy ő lesz az első gyerek, aki bent marad, akkor egyszer csak pukk...és elment a magzatvizem. Gond és komplikáció mentes, gyors (két és fél órás) szülésem volt, amikor jönni akart, jött magától.
:) Lehet, hogy már ő is csak azt várja, hogy "békén hagyd", és felkészülhessen a nagy útra.
Egy pohár tonik nem fog ártani. De ne keseredj el, ha nem is használ.
Nem sietteti,40 hetes...Egyébként meg ha ő nem próbálna ki most kíméletes praktikákat, a dokik majd megteszik egy-két hét múlva, ami már sokkal drasztikusabb lesz és végképp nem természetes. Úgyhogy én megértem.
Kedves kismami,hajrá,bár volt itt már ilyen topik, olvasd el, nem nagyon jött be a tonik a nagyátlagnak. Én annyit tudok tanácsolni, hogy mozogj minél többet,nem edzésre gondolok,de sétálj, ha csak a lakásban is.
szia!
én 40+4 naposan ittam ricinus olajat páleszbe keverve sok gyümilével..ez a bábakoktél (ja és kis pálinka tehát meg sem érzed)
nah ez jól megfo@atott... :) aztán uténa való éjjel a szülés is beindúlt...
a bábakoktél sem ártalmas, nyugodtan kipróbálhatod, max nem baba hanm más lesz belőle :)
de kipucolódnak a belek szülésre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!