Kismamák! Mennyi időre született meg a kisfiatok?
Figyelt kérdés
Lányaimat túlhordtam fiamat a kiirt idő elött 2 -héttel(nem koraszülöttkén 3800 g -mal) hoztam világra . Negyedik gyermekemet várom aki kisfiú lesz és kiváncsi vagyok jellemző-e ,hogy elöbb jönnek picivel .2012. okt. 18. 12:32
11/15 anonim válasza:
A kiírt napon délután 3600 grammal.
12/15 anonim válasza:
kislányomat 40 + 6 napra (egy kis méhszájpiszkálással így is,különben ki tudja mikor bújt volna elő a kis huncut)
most kisfiú lesz 37 hetes vagyok ..remélem vele nem így lesz :(
13/15 papp barara23 válasza:
37 hetesen szälettet 3420dkg 55cm az elsö.mäsodik 38,5 napra 4200dkg 52 cm es simäs születtek es nem a ki irt idöbben születtek most mär 6 eves a nagyobb a kissebbik 3 eves kivänok sok szerncsett
14/15 anonim válasza:
Az első kisfiamat 38 hét 4 napra, 3600 grammal, és 52 centivel. Most is fiút várok, szerintem ez a babám hamarabb fog jönni. Most 34 hetes vagyok.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát ,és egészséges gyönyörű kisbabákat kivánok nektek ! :)
2012. okt. 21. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!