Veletek már történt olyan, hogy olyat kívántok folyamatosan amit már évek óta nem ettetek/nem lehet kapni?
Nem tudom Te hány éves vagy, de én 32, sőt lassan 33, de ilyen tubusos akármit még, illetve már én sem láttam.
Egyébként a kérdésedre válaszolva, igen történt már olyan, hogy olyat kívántam, amit évek óta nem ettem. Előfordult ilyen terhesen és nem terhesen is.
Pl. szoktam kívánni olyanokat, amit még akkor ettem, amikor nem voltam cukorbeteg, vagy legalábbis nem tudtam róla. Olyat is szoktam kívánni, amire allergiás vagyok, pl. mák, dió, mogyoró, szezámmag, paradicsom, káposzta, zeller, alma, őszibarack.
Szóval nem bántásként, de erre már tényleg csak azt tudom mondani, hogy irigylem a problémádat.
Jó babavárást.
Én 33éves elmúltam de nem nagyon emlékszem erre a tubusos dolgokra,de valami májkrémféle rémlik!:)
El kéne már felejteni ezeket a hülyeségeket hogy a tej nem látott tehenet meg társai!!! Magyarországon szigorú élelmiszer ellenőrzés van,így mindennek a csomagolásán rajta van mit tartalmaz.
Ha az van ráírva hogy tej,abban tej van! Ha nem tej akkor tejital.....nem kell mindent túlbonyolítani! A vaj az állati eredetű,a margarin növényi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!