Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sokan jártok, jártatok szülésf...

Sokan jártok, jártatok szülésfelkészítő tanfolyamra? Érdemes? Mikortól?

Figyelt kérdés
2009. aug. 7. 18:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én jártam, nekem tetszett. Nem tudtam végigjárni, előbb jött a bébi...
2009. aug. 7. 18:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is jártam az elsővel, érdekes volt, megismertem egy csomó kismamát és nem utolsósorban a személyzet egy részével is találkoztam, beszélgettem (szülésznők, csecsemősök). Hasznos volt.
2009. aug. 7. 18:14
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Szia, mi is fogunk járni, mert ez az apásszülés egyik feltétele ;) de szerintem amúgy sem árt , időm meg van!
2009. aug. 7. 18:15
 4/8 anonim ***** válasza:
54%
Én nem voltam és nem is hiányzott. Bárhol elolvashatóak az alapok, elég is volt!
2009. aug. 7. 18:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem voltam,mert eléggé paráztam a szüléstől még a szülő szobát is csak 2 nappal szülés előtt néztem meg. Felkészítés nélkül is bejöhetett a férjem!
2009. aug. 7. 19:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt embere válogatja. Nálunk szeptembertől lesz elvileg 12 hetes szülésfelkészítő. Mivel novemberre vagyok kiírva így nem fogom tudni végigjárni. Nagyon érdekesek a témakörök és engem érdekel, ezért megyek el. Ráadásul nagy előny, hogy lehet találkozni az ottani szülésznőkkel és csecsemősökkel is, jobban belelátni az ő munkájukba is.
2009. aug. 7. 19:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nálunk 30 hetes kor után van. Ami nekem fura, az, hogy első Picúrom, egyedülálló kismama vagyok és mivel egyedül is szülök így nem mehetek felkészítőre, ha "lesz kedvem", a szülőszobát megnézhetem. Én mindenkinek azt javaslom, hogy menjen el - helyettem is - . Eléggé pozitív lenne, a nagy izgalom közepette, ha valamennyire hallhatod szakemberektől is, hogy mi vár rád. Pont nekünk, egyedülállóknak kéne egy kis támogatás, azaz egy kicsivel lehet több is, mint akik párban vannak. Na mindezt nem rosszból írom le, csak egyszerűen nem esik jól, hogy azért nem mehetek, mert egyedül vagyok. :(

Persze a családom segít, nem vagyok kétségbeesve, tudom, hogy minden menni fog, de ennek olyan lenéző fílingje van. Vagy már csak én vagyok túl hisztis?! :)

Kellemes babavárást mindenkinek!

Üdv.:31 hetes km.

2009. aug. 7. 22:07
 8/8 anonim ***** válasza:
22:07-esnek mondanám, hogy nézegettem a neten ilyen tanfolyamokat, és sok helyen írták, hogy lehet egyedül is menni. Szerintem nézz szét, és ne aggódj amiatt, hogy bárki is furán nézne rád, amiért egyedül vagy!
2009. aug. 8. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!