Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nézitek/néztétek ma a Reggelit...

Nézitek/néztétek ma a Reggelit? Olyan felsőt, ami ma Horváth Éván volt kismamaként meddig lehetne hordani?

Figyelt kérdés

Mindjárt próbálok keresni neten fotót hasonlóról, ha valaki nem nézte volna.

Nagyon tetszenek ezek a felsők, van is egy, kényelmesek.

A 12. hétben vagyok, pocakom még nincs, így most még én is vastag derékövvel hordom. De ha lesz pocim, már nagyobb, akkor hogy állnának ezek (gondolom öv nélkül)?

Béna lenne?

Mert szeretnék venni még 1-2 darabot, csak nem tudom, hogy fogom-e tudni őket hordani sokáig, ha nem, akkor már nincs értelme bevásárolnom.

2009. aug. 7. 09:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nézem! :) Szerintem is nagyon jó a fölső! Azt hogy meddig tudnád hordani, nem tudom megmondani, mert alkat kérdése. Lehet még 1 hónapig övvel is, utána öv nélkül, bár nem tudom milyen lehet öv nélkül. Érdemes felpróbálni nélküle, mert nagyobb pocival már szerintem bénán nézhet ki. De még nem láttam kismamin ilyet, lehet tévedek!

Na most jó tanácsot írtam :) De szülés után később is fogod tudni hordani, így vesztenivalód nincs. :)

Rajtam már biztos hülyén állna, mert úgy nézek ki mint aki lenyelt egy görögdinnyét :)

Boldog babavárást!

31 hetes kismami

2009. aug. 7. 09:54
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Hát igen, én sem tudom pontosan elképzelni, hogy milyen is lenne. Már a második babámat várom, tehát voltam már pocakos, akkor is hordtam hosszú pulcsikat, amik felvették az alakomat (ezek sem terhes felsők voltak) és nőttek a pocakommal együtt, de baba után már nem tudtam hordani, mert kinyúltak. Jól álltak, de ez a felső meg denevérujjú, azok meg csak sima szűk ujjúak voltak, nemtom hogy a bő denevérujj hogyan állna egy nagy pocak felett.

Persze képet nem találok hasonlóról, inkább várok kicsit, úgyis hamarosan felkerül a honlapjukra a mai adásból videó.

2009. aug. 7. 10:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ismét én, szerintem ha nagyon tetszik vegyél egyet, max ha már nagy a pocid akkor nem hordod, így nem fog kinyúlni és fogod tudni hordani szülés után is. Talán ez a legjobb ami eszembe jut :) És még most Te fel tudod próbálni hogy amúgy hogy áll. Én is imádom az ilyen hosszú felsőket, még nem pocakosan is, de mindig felpróbálom mielőtt megveszem mert nem biztos hogy a szabása az egyes daraboknak mind jól áll. De én most ha akarnám se tudnám felpróbálni :)

Jó nézelődést a neten! :)

2009. aug. 7. 10:15
 4/6 A kérdező kommentje:

Képet nem, de videót már találtam a reggeli adásból, igaz, itt Éva végig ül és nem a felsőjén van a hangsúly, de azért látni lehet, hogy milyen a felső.

Mellesleg a riport meg épp ide illő, mert kismamás. :-)

2009. aug. 7. 10:28
 5/6 A kérdező kommentje:
2009. aug. 7. 10:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

A Horváth Éva mostanában minden reggel a Caga ruháiban van, az az üzlet öltözteti. Ilyen kötött cuccok. A Váci utca egyik kis oldalutcájában van ilyen üzlet, meg régebben Törökbálinton az outletben is volt, az nem tudom megvan -e még.

De a neten beirod a googleba hogy Caga és tuti találsz üzleteket.

2009. aug. 7. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!