Arri001 kérdése:
Nektek is kelett tejet meg kiflit enni az afp vérvétel előtt?
Figyelt kérdés
2012. okt. 15. 13:57
1/4 anonim válasza:
keversz valamit.
AFP elött lehet enni de amikor a kifli és a tej van az egy régi vérvételi módszer olyasmi mint a cukorterheléses .
2/4 anonim válasza:
kevered a dolgokat, az a terheléses cukor vizsgálat előtt van. (nálunk legalább is így volt - Bcsaba)
3/4 anonim válasza:
vagy még azt tudom elképzelni hogy összevonták a vizsgálatot és egyben két dolgot is néznek neki.
tehát megeszi a zsemlét - kiflit - tejet ez egyszer egy cukor terhelés amire leveszik a vért és az AFP-t is szürik.
a bibi ott van hogy a 16. héten még sehol nem néznek cukorprofilt. 24. héten van ez a vizsgálat -. szv. időben is sok sok hét különbség.
de mindegy ha doki írta ki és mondta így akkor biztos Ő tudja .
első v. voltam.
4/4 anonim válasza:
Nekem pont azt mondták,hogy nem kell éhgyomorra menni afp-re,de tejet és felvágottat ne egyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!