Nem várt után 1 héttel milyen erős volt a teszten a második csík?
Figyelt kérdés
2012. okt. 15. 10:52
1/6 anonim válasza:
Nemvárt után 1 héttel olyan erős volt, hogy majd leugrott a tesztről! Nekem amúgy nemvárt elött 3 nappal már halvány pozi lett!
15+2hkm
2/6 anonim válasza:
Teljesen mind1 milyen erős...2 csík az 2 csík és ha később ismétel az ember erősebb legyen.
Nekem egyébként mind2 gyereknél középidő után volt a peteérés így a teszt is később mutatta ki
3/6 anonim válasza:
Nagyon nagyon erős.De a nemvárt utáni 3. napon is már olyan volt,délutáni vizeletből.3 gyerekes anyuka
4/6 anonim válasza:
[link] nekem ilyen volt de esti vizeletböl! nemvárt után 5 nappal
5/6 anonim válasza:
Nekem semmi nem látszott, mert később volt peteérésem és jóval fiatalabb volt a babuci, mint mensi szerint lett volna. Ergo nem is tudtam, hogy terhes vagyok, csak 2 héttel később mondta az orvos, amikor már uh-ra mentem, hogy nézze már meg miért nem jött meg még mindig :)
Ja, és még az is fontos, hogy addig szabályos 27 napos ciklusaim voltak, tehát nem volt várható a későbbi fogantatás :)
6/6 anonim válasza:
Nem várt után egy héttel, esti vizeletből a kontroll csíknál sokkal erősebb volt a "várt" csík. Egyértelműen egy hatalmas pozitív volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!