Érdemes szopatatós fotelt venni? Ha igen, milyet?
Figyelt kérdés
Kisfiam tápszeres volt, most ikerbabákat várok. Érdemes venni valamilyen szoptatós fotelt, hogy könnyebb legyen?2012. okt. 15. 10:41
1/7 anonim válasza:
Ha van rá pénzed akkor vegyél...én bárhol könnyen boldogultam a szoptatással, szoptató fotel nélkül is.
2/7 anonim válasza:
Azt kihagytam,hogy szerintem felesleges
3/7 anonim válasza:
Én is feleslegesnek tartom. Első babámat 11 hónapig szoptattam, de nem éreztem hiányát a szoptatós fotelnek. Amíg nagyon picike volt, szoptatós párnába tettem, na azt viszont imádtam, legközelebb is használni fogom.
4/7 anonim válasza:
Ha megengedhetitek, akkor vegyetek, mert nagyon kényelmes, és esetleg el is tudod benne ringatni szükség esetén a babákat. Meg neked is jó relaxálás. Amúgy felesleges, mert bárhol meg lehet szoptatni egy babát. Ha meg egyszerre tervezed őket szoptatni, akkor talán el sem férnétek benne kényelmesen.
5/7 anonim válasza:
Inkább egy jó kis szoptatós párnát vegyél.
6/7 anonim válasza:
Nekem egy hintaszékem van, tökéletesen megfelel a célnak, szerintem a fotel is jó. Mi szeretünk benne lenni és a terhességem alatt is szinte végig abban üldögéltem. A szoptatós párnát csak alváshoz használtam, szoptatáshoz nem tudtam.
7/7 anonim válasza:
Mi vettünk az előző gyereknél, a Kika-ba elég jó fajtát, talán sosem szoptattam abban. El is adtam, sztem ez is csak egy a jól hangzó, drága, de haszontalan dolgok közül:-) Most tuti nem veszünk:-)))) 18 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!