Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érdemes szopatatós fotelt...

Érdemes szopatatós fotelt venni? Ha igen, milyet?

Figyelt kérdés
Kisfiam tápszeres volt, most ikerbabákat várok. Érdemes venni valamilyen szoptatós fotelt, hogy könnyebb legyen?
2012. okt. 15. 10:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha van rá pénzed akkor vegyél...én bárhol könnyen boldogultam a szoptatással, szoptató fotel nélkül is.
2012. okt. 15. 10:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt kihagytam,hogy szerintem felesleges
2012. okt. 15. 10:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is feleslegesnek tartom. Első babámat 11 hónapig szoptattam, de nem éreztem hiányát a szoptatós fotelnek. Amíg nagyon picike volt, szoptatós párnába tettem, na azt viszont imádtam, legközelebb is használni fogom.
2012. okt. 15. 11:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha megengedhetitek, akkor vegyetek, mert nagyon kényelmes, és esetleg el is tudod benne ringatni szükség esetén a babákat. Meg neked is jó relaxálás. Amúgy felesleges, mert bárhol meg lehet szoptatni egy babát. Ha meg egyszerre tervezed őket szoptatni, akkor talán el sem férnétek benne kényelmesen.
2012. okt. 15. 11:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkább egy jó kis szoptatós párnát vegyél.
2012. okt. 15. 11:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy hintaszékem van, tökéletesen megfelel a célnak, szerintem a fotel is jó. Mi szeretünk benne lenni és a terhességem alatt is szinte végig abban üldögéltem. A szoptatós párnát csak alváshoz használtam, szoptatáshoz nem tudtam.
2012. okt. 15. 12:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi vettünk az előző gyereknél, a Kika-ba elég jó fajtát, talán sosem szoptattam abban. El is adtam, sztem ez is csak egy a jól hangzó, drága, de haszontalan dolgok közül:-) Most tuti nem veszünk:-)))) 18 hkm
2012. okt. 15. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!