23 hetes kismama vagyok! Baj e ha a méhlepény a hátsó falon mélyen lent tapadt közel a méhszájhoz? Ezt eddig miért nem mondták vagy látták?
Nekem a 18.héten derült ki,akkor még egy kicsit fedte is a méhszájat,én is veszélyeztetett lettem.Később egy kicsit feljebb húzódott,de fel voltuk arra is készülve,hogy hamarabb szülünk vagy császár lesz.Aztán három nap túlhordás után 2,5 óra alatt simán született a kislányom.
Az a lényeg,hogy pihenj sokat,ne emelj nehezet és ne stresszeld magad e miatt.
Nekem is ilyen volt. a terhesség növekedésével feljebb fog húzódni, úgyhogy a végén már nem lesz gond, de addig nagyon veszélyes lehet.
Azért nem mondta eddig, mert ez csak ebben a korban érdekes, előtte nem.
A dokim azt mondta, van egy időszak, amikor ez igazán veszélyes, ha addigra nem húzódik feljebb, akkor be kell feküdni, mert egy hirtelen fellépő vérzés esetén nem érnék be a kórházba, akárhol lakom (még ha abban a városban lakom is..., én 100 km-re lakok onnan). Szóval előtte elvéreznék, ezért a közelben kell lenni.
De hála istennek mindeig megnézte és nem ítélte veszélyesnek a dolgot, nem fektetett be és aztán a has növekedésével oodébb (feljebb) került, így már nem volt gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!