Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek 32 hetesen mar...

Szerintetek 32 hetesen mar lehetnek enyhe joslofajasaim?

Figyelt kérdés
Holnap kezdem meg a 33.hetemet es ma ereztem egy kis menzi szerü fajast,de tenyleg csak nagyon minimalisat!Vajon ez mar lehet joslo?
2012. okt. 11. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:
lehetséges,miért ne?
2012. okt. 11. 21:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak tudod elsö babank lessz,es nem tudom!:/Köszi a valaszod!:)
2012. okt. 11. 21:32
 3/7 Major Andrea ***** válasza:

Lehet az, nekem is van kb. 3 hete. Idő kellett mire rájöttem, hogy ez jósló, pedig második babámat várom, csak hát az elsőnél a hányáson kívül (ami végigkísért) semmi tünetem nem volt a magzatvíz elfolyásáig. :9

Elvileg nem baj a jósló, legalábbis nekem ezt mondja doki.

Üdv: 32 hkm

2012. okt. 12. 08:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet, de ne aggodj nem jelenti, hogy beindult... Nekem az első baba 36. hétre született jósló nélkül, egyből nagy görcsökkel. Most 32. hetes vagyok 28 héttöl jóslóim vannak néha (mensi görcs és keményedések)... de a doki szerint semmi baj, zárt a méhszáj, magnéziumra elmúlik. Ha ezen izgulsz lehet, hogy gyakrabban lessz, csak nyugalom :)
2012. okt. 12. 13:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen köszönöm a valaszokat!Kedves utolso latom hogy 36. hetre szültel.Nem lett semmi baja a picinek?Fiu vagy lany?
2012. okt. 12. 14:41
 6/7 anonim ***** válasza:
utolsĂł vagyok, aki 36 hĂŠtre szĂźlt. kislĂĄny, ZsĂłfiĂĄnak hĂ­vjĂĄk ĂŠs 21-ĂŠn lessz 3 ĂŠves. 16 napot volt intenzĂ­ven, de szerencsĂŠre mĂĄr semmi baja, csak a beszĂŠde megkĂŠsett (csak szavakat mond). amugy egy eleven, ĂśrĂśkmozgĂł csajszi, aki nem bĂ­r egy percet sem Ăźlni!:) remĂŠlem veletek minden rendben lessz, ne izgulj a koraszĂźlĂŠse. pihizz sokat ĂŠs rendben lessz minden.
2012. okt. 13. 20:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönjük aranyos vagy!:)Hat pihenni pihenek sokat!:)Köszönöm mindenkinek a valaszokat!
2012. okt. 13. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!