11/14 Boram válasza:
ja megnéztem a táblázatot nem valami hivatalos, bár az egyéb adatok hitelességét nem kétlem csak a felosztás vicces, ritka logikátlan, persze értem hogy a pontosan eltelt idő (baba fejlettségi állapota) illetve a naptári hetek keveredéséből lett, de annyira erőltetett.
12/14 A kérdező kommentje:
Nem kell ezt ennyire eroltetni!
Amugy nem aberralt mtematikusokra voltam kivancsi, hanem terhesek velemenyere, tapasztalatara.
Kar volt igy felhuznod magad. De mi koze van az utazasi irodaknak es az alvasi szkasaidnak a terhesseghez?
Posztot tevesztettel.
2012. okt. 18. 13:59
13/14 anonim válasza:
Szerintem is nagyon eltévesztetetted a házszámot! :) Olyan hasonlatokat hozol fel, ami egyáltalán nem illik ide. Attól, hogy nem hivatalos az oldal amit belinkeltem, attól az még így használják terhességnél. Szültem már, van pár orvosi leletem a terhesgondozásokról, úgyhogy elmondanám, hogy hivatalosan is így számolják. Nincs olyan, hogy x hét 7 nap, mert az már a betöltött következő hét. Semmi köze ehhez az utazáshoz, nyaraláshoz, mert az teljesen más számítási mód.
14/14 anonim válasza:
Hogy ez a valaki mekkora idióta volt. ...... 9 +0 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!