Ezt írta az orvosom a papíromra. Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
a placenta tapadása: mellső falon. II-III.st. --> ez mi??
Flowmetria: folyamatos
35 hetes vagyok a fiam kb. 2600 gramm- soknak számít? nektek mekkora volt? azt mondta az orvos hogy nem lesz kicsi baba
2012. okt. 10. 11:45
1/6 anonim 

válasza:

2 es és 3 mas stádiumba van (öregedést jelent) méhlepény állapota
2/6 anonim 

válasza:

Normál méretű, nem olyan vészes, plusz a súlybecslés tévedhet is.
A méhlepényed mellső falon tapad, ezzel sincs gond, II-III st. azt jelenti, hogy elkezdett öregedni a lepény, (ez a terhesség vége felé normális, majd figyelnek rá, hogy rendesen táplálja a babát. A flowmetria azt jelenti, hogy milyen az áramlás a baba és a mama között - nálad ez is rendben van.
3/6 anonim 

válasza:

Azt,hogy másod-harmad fokban érett a lepény(II-III stádium).Nem kicsi a babád.Nekem 37 hetesen volt kb. ennyi.A fiaim(nem ikrek), 3350,illetve 3090 grammal születtek(az elsőt túl is hordtam),a pici lányom 3020 grammal(39+1hetesen).Ha így haladsz és nem szülsz meg előbb,valóban nem lesz kicsi.Ilyenkor már csak híznak,kb. 200 grammot szednek fel hetente.Neked még 5 heted van,az kb. 1 kiló.
4/6 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem biztos, hogy nagy lesz, az enyém 35 hetesen 2700g volt, és 3460-al született 40+4-en.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
akkor ez azt jelenti hogy nemsokára szülök?? A méhlepény állapota miatt...vagy nem feltétlenül??
2012. okt. 10. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!