Ki mennyi iszik naponta?
Figyelt kérdés
Én csak a vizet számolom, figyelem tehát a kakaó, leves meg ilyenek nincs beleszámolva.
Légyszi írd oda azt is, hogy hányadik hétben jársz.
Köszi!
2012. okt. 8. 17:40
1/11 anonim válasza:
1,5 liter vizet iszok, de én is csak ezt számolom. Nincs benne a napi 1 tányér leves, reggeli tej, esti tea + ami még jön mellé. Szóval kb 2 liter körül van.
10 hetes vagyok
2/11 Kissbe válasza:
Én átlag 2 liter vizet ittam,de azt mondta az orvOS minimum 3liter legyen,és az csak vizből!Igy minden nap mérem,hogy minimum 2üveg 1,5l mentes viz meglegyen.De azon kivűl:leves,cukor nélküli tea,reggel tej.Nagyon fontos a sok viz!
3/11 anonim válasza:
sajnos nagyon keveset iszok :S jo ha megiszok masfel litert, de szerintem neha kevesebbet. ezzel mindig is bajom volt. 36 hetes vagyok.
7/11 anonim válasza:
Szia! Én sajnos ugyanúgy vagyok vele mint a 3. válaszoló. Mindig is probléma volt a megfelelő folyadékmennyiség bevitele nálam. Egyszerűen nem kell és ha jobban erőltetem akkor meg enni nem tudok semmit mert úgy eltelít. Jó ha napi 1,5 liter lemegy de akkor remekeltem. 27hkm
8/11 Kissbe válasza:
Én tudom milyen nehéz sokat inni,mert kb3 évvel ezelőtt egy nap ittam kb 3 dl folyadékot.Akkor az orvos azt mondta,hogy pang a vesém,eléggé megijesztett,igy erőltettem.Minden órába egy 1dl,aztán egyre többet tudtam inni.De most hogy babát várok,mindent megteszek,hogy minden rendben legyen,igy megiszom a 3litert,nyáron volt 4 is.Úgyhogy hajrá lányok!
9/11 anonim válasza:
Ha csak a vizet számolom,és semmi mást,akkor az kb fél liter,max 1 liter.Mindig bajom volt a folyadék fogyasztással..évek óta el vagyok fél liter folyadékon naponta.Aztán van egy időszak,amikor a szervezetem ,,követeli,, a folyadékot(ki vagyok száradva),akkor öntöm magamba,aztán megint elvagyok sokáig.Pedig a nőgyógy mondta,hogy igyak több folyadékot,(akkor voltam 7 hetes)de ha nem kívánom és nem érzem magam szomjasnak,akkor nem tudok inni.Holnap leszek 10 hetes.
10/11 anonim válasza:
átlagban 1-2 liter vizet iszom, mellette 1 pohár és 1 liter között van a napi teafogyasztásom, és erre jön még a reggeli és esti kakaó és a leves :) 28+5 hetes vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!