5 hetes kismama vagyok, terhességem alatt is végzek felüléseket, ez árthat a babának?
Figyelt kérdés
2012. okt. 8. 15:35
11/16 Kissbe válasza:
10-es válaszolónak:Szerintem nem törvényszerű,hogy mindenkinek lógós hasa maradjon.Én mindig is tornáztam hasra is,természetesen most nem,mert a baba a legfontosabb!De ha megszülök,és az orvos is engedi már óvatosan újra elkezdem,és hidd el vissza lehet hozni a régi alakot.Akarat és kitartás ez a lényeg!Sok sikert mindenkinek!
12/16 anonim válasza:
Én az első három hónapban tudtam még tornázni, csináltam a hasizmot is. Nem ajánlotta a védőnő és az edző sem, de semmilyen tünetét nem éreztem, hogy ártana (görcs, fájdalom stb.) A közép harmadban bejött a nagyon meleg és olyan szinten lettem fáradékony, hogy edzés helyett aludtam, most meg már örülök ha levegőt kapok..:) de nagyon várom, hogy újra edzhessek.. Szerintem ha nem okoz semmilyen fájdalmat akkor nyugodtan lehet csinálni.
13/16 anonim válasza:
Kérdező, miért végzel felüléseket?
14/16 anonim válasza:
Anyám még 8 hónapos terhesen a hagymaföldön szedte a hagymát, és semmi bajom nem lett, nem ő volt az egyetlen, aki ezt csinálta, mégis emberek születtek. A mai kor gyönyörűsége, hogy a nő feküdje végig a 9 hónapot és ne csináljon semmit, legyen nyugodtan 140 kg, aztán 12 hónap múlva meg ír a fogyókúra rovatba, hogy tudnék fogyni 60kg-t 1 hét alatt...
15/16 anonim válasza:
Már ne haragudj, utolsó válaszoló, de az, hogy valaki nem tornázik terhessége alatt, az nem azt jelenti, hogy nem is mozog és, hogy fekszik. Ott van a gyaloglás, ha valaki nagyon mozogni szeretne. Én sem tornáztam egy percet sem a várandósságom alatt, mégsem lettem hústorony és majdnem visszanyertem az eredeti alakomat alig 2 hónap alatt, ugyanis 2 hónapja szültem. Ha meg ennyire aggódik a babája miatt a kérdező, kérdezze meg az orvost.
16/16 Kissbe válasza:
Attól,hogy valaki nem csinál terhessége alatt felüléseket,még nem azt jelenti,hogy nem is tornázhat!Csak a hasizmot hagyja ki erre az időre.Én megteszek bármit,csak a babám rendben legyen,pedig én aztán nagy tornázós vagyok!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!