Milyen a 4D ultrahang 26 hetesen?
Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 12:29
1/8 anonim 

válasza:

Szia!Pont akkor voltunk!Nagyon jó már édes kis pofija van a babának:))))Szerintem ez a legjobb idő:)
Most mentek?
Boldog babavárást
37 hetes km
2/8 anonim 

válasza:

Én 26+6 hetes voltam, mikor elmentünk, és nagyon nagy élmény volt. Már teljesen babaformájú a kis arca, és kezd húsosodni.
A barátnőm 24 hetesen volt, már az is élvezhető.
Úgyhogy nyugodtan mehetsz, nem kell várnod, mert később kevés lesz a hely, és esetleg nem látod jól a picikédet!
3/8 A kérdező kommentje:
Igen,jövő héten megyünk,akkor leszek 26+2 hetes. :)
2009. aug. 5. 12:36
4/8 anonim 

válasza:

5/8 anonim 

válasza:

Utolsó vagyok...jah és mind 26 heteske!Gratulálok!!!
6/8 anonim 

válasza:

Mi is akkor voltunk, állítólag azért a legjobb ilyenkor, mert még elég jól belefér a képbe, viszont már kialakulnak ekkora a sajátos arcvonásai. És mi csak ekkor tudtuk meg, hogy kislány, itt már az is biztosan látszik.
7/8 anonim 

válasza:

Teljesen jó időben vagy hozzá!
Ezen a linken különböző korú babák 3D fotói vannak, nézd meg mennyi idősen milyenek:
www.csodabent.hu/galeria
a másik menüpontban jó leírása van arról, hogy mikor mi látható az ultrahangon: www.csodabent.hu/mikorerdemes
8/8 anonim 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!