Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tippelnétek nekem is? Hét,...

Tippelnétek nekem is? Hét, nem, +kiló?

Figyelt kérdés
[link]

2012. okt. 6. 16:44
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönet a tippelőknek!Sokan közel jártatok a helyes válaszhoz,ügyik vagytok :-) Azt hittem hogy 39-40 hétre fogtok saccolni,mivel nálunk a faluban mindenki elvan csodálkozva a hatalmas hasamtol...Már várják a baba születését,pedig még van 5 hetem...Elárulom mostmár hogy 35 hetes,kislány és +15kg...Boldog babavárást mindenkinek!
2012. okt. 7. 07:42
 12/20 anonim ***** válasza:

Csak,hogy lássad..lesz még nagyobb is..ez a kép 37.héten készült nőtt még és ráhúztam 4 napot :)boldog babavárást!

[link]

2012. okt. 7. 16:45
 13/20 anonim ***** válasza:
Utolsó, én is kb így néztem ki mindkét fiammal, pedig 3kg körül volt mindkettő, én pedig 10 kg alatt híztam:-). Szóval a java csak most jön! Jó egészséget és boldog babavárást a kérdezőnek!
2012. okt. 7. 17:14
 14/20 A kérdező kommentje:
És mekkora lett a babád 12-es?kisfiú vagy kislány?szééép,naaagy pocid volt :-)
2012. okt. 7. 18:42
 15/20 anonim ***** válasza:
Szia...2.gyermekem,(most 9 Hós) kislány 3870 gramm,nekem óriásinak tűnt,155cm vagyok :)15 kg híztam..:) az első 8 éve született ,valamivel kisebb volt a hasam,de nem sokkal,ő 3400 gramm volt.vele is 15kg híztam... most félidős kismama vagyok :)nem tudom mi lesz velem,elég nagy a hasam most is.
2012. okt. 7. 21:20
 16/20 A kérdező kommentje:
Nekem is van már egy fiam.Ő 3900grammal és 61cm-vel született de vele nem volt ekkora pocakom.Ezért gondolja a doktornőm is hogy ez a baba még nagyobb lesz :-) Boldog babavárást mindenkinek!
2012. okt. 8. 07:37
 17/20 anonim ***** válasza:
Húú,nem semmi :) nekem azt mondták végig,hogy pici lesz a 2.baba...azt mondjuk nem tudom miből gondolták...na látod ezért is írtam,hogy hozzám képest nagy volt a 3870 gramm. lehet függ a hasizom erősségétől is a hasméret,hogy mennyire ereszkedik meg a has..nekem nem nagyon van :) a 2. terhességnél szétnyílt a hasizmom...szerintem nagyon gáz lesz a hasam mire a 3. babát kihordom...de ez van,remélem sikerül majd javítani rajta egy kis tornával...
2012. okt. 8. 11:34
 18/20 A kérdező kommentje:
Az egészség a legfontosabb!És hogy minden rendben legyen a babával és a mamával is.Majd a későbbiekben foglalkozunk a kinézetünkkel :-)...Én báris igy gondolom!
2012. okt. 8. 12:40
 19/20 anonim ***** válasza:

látom szép nagy pocakotok volt\van nektek is :) enyém is hasonló 36 hetesen.

nálatok még megy a szex így is? ha szabad ilyet kérdeznem

2012. okt. 9. 16:15
 20/20 anonim ***** válasza:
12 vagyok: igen még szülés előtti napon is ment :) sokáig én voltam felül,aztán hátulról...végül pedig: van 1 pihenőszékünk amit lehet dönteni :) ő meg elém térdelt...szóval megoldottuk :)
2012. okt. 9. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!