Megírnátok, hogy mikor megtudtátok hogy babótok lesz akkor a nem várt előtt és a napján milyen tüneteket érzetetek?
Gondolok itt olyanra hogy folyás ,alhasi érzések....
előre is köszönöm nektek és boldog babavárást!
Háromszor szültem, egyik alkalommal sem voltak a menstruáció napja előtt tüneteim. A tesztből tudtam, hogy terhes vagyok, és a tünetek csak 6 hetes kor körül kezdtek jelentkezni.
Ezek annyira egyediek, hogy szerintem ne stresszeld magad azzal, hogy minden rezdülésre lesel. Ha nem jön meg, akkor tesztelj. Különben sokszor el fogsz kezdeni reménykedni, majd csalódsz, ami biztos, hogy nem tesz jót a babavágynak.
A nem várt előtti nap lett + a teszt. Én max fáradtságot éreztem,de azt is arra fogtam hogy meló mellett a szakdogát írtam. Folyásom nem volt, de a folyás nem mérvadó, mert mindenkinek más, erre nem lehet alapozni. A többi "tünet" ugyan az volt mint mindig menzi előtt: cicifájás, hasfájás. Na és persze a legfőbb tünet: kimaradt a menzim!
Minden jót kívánok.
31 hetes kismama
én clostit szedtem 3 hónapja és legutóbb 29 napra jött meg tőle eddig meg 34 napra mindig és most ha 29 napra veszem akkor már késik egy ideje ,mert ma van a 34.napom,de LEKOPOGOM,de nem azt érzem mint mikor megjön,de igazatok van előbb utóbb úgy is kiderül!!Én nem is ilyen hányingerre gondoltam hanem arra hogy nekem menzi előtt két 3 nappal nagyon fájt a hasam lent és menzi napján már görcsöltem és ment a hasam reggel ,de Eddig ilyen nincs ,de még lehet!!Csak kíváncsiskodni akartam:)
de majd lesz valami úgy még nem volt hogy ne legyen:D
de majd megírom mi lett jó?
Szia.
Nekem mind a hárommal olyan érzéseim voltak, mint amikor megjön.Fájdogált, görcsölgetett a hasam, feszült, volt folyásom, amire mindig azt hittem hogy na most megjött.Még tisztaságit is tettem be.A melleim csak az elsőnél fájtak annyira hogy ott tudtam hogy baba van.Az utolsó kettőnél nem volt számottevő cicifájás.
Aztán mikor már három napja nem jött meg, sejtettem hogy baba van, teszteltem is pozitívat.De addig mindig szaladtam a wcre hogy na most megjött, de csak olyan érzésem volt, kicsit több volt a folyásom.
Én most utoljára először onnan tudtam meg hogy valszínű terhes vasgyok, hogy megmértem a hőmet, mert ünnepek alatt ugye nem tudtam venni tesztet, és nem ment le ahogy szokott.
Sok sikert neked!
36 hetes km.
Nekem a mensi előtti napon ugyanúgy fájt a fejem, ahogy évek óta mindig szokott, mielőtt megjön. A különbség csak annyi volt, hogy nem akart megszűnni, vagy alábbhagyni, lüktetett a fejem és ezerrel kalapált a szívem, majd hányás lett a vége. Másnap elmentem dokihoz, mert azt hittem, valami vírust összeszedtem. Aztán megkérdezte, hogy nem vagyok-e véletlenül kismama. :-) Vettem tesztet és + lett! :-) Másnaptól semmi tünet, helyrejöttem, a valódi rosszullétek a 7. héten indultak be, addig tényleg semmi "bajom" nem volt.
Ha szeretnél babát, kívánom, hogy összejöjjön!!!
Én nem vettem észre tünetet egyik terhességemnél sem a mensi előtt, még utána sem nagyon, a nyolcadik héttől voltam mindkét babámmal álomkóros.
A férjem viszont a 2. terhességnél már a mensi elmaradása előtt két nappal megmondta, hogy baba lesz, biztos volt benne. Azt mondta, hogy hisztis voltam, ingerült és bőgős, ami nálam alapállapotban soha sem fordul elő. Én akkor nem vettem észre magamon, mert olyan természetesen jött a hiszti, utólag belegondolva igaza volt.
most hogy ezt így írtad 2 napja nekem is feltűnt hogy mindenen elérzékenyülök:)bár nem tudom hogy köze van e hozzá én eddig nem is kötöttem ehhez:)
bár én a páromnak eddig szerettem kicsit hisztizni:DDD
De amit tv-ben is látok olyat egyből bekönnyezek tiszta "röhej":D
hát majd kiderül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!