14 hetes kismama vagyok, és mikor háton fekszem, néha szívdobogást érzek a pocakomnál. Lehet a babócám szivecskéje? Várható már, hogy jelez nekem valahogy, hogy Ő igenis ott van?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
uccsó voltam üdv
Az a hasi ütőered, a babád szívverését nem érezheted. Én már 31 hetes vagyok, a mozgása már igen vad, de még most sem érezni a szívverését. Pár hét és érezni fogod a mozgását, enyhe buborékolást vagy hasonlót.
Boldog babavárást!
Ez a Te pulzusod, a hasi ütőér dolgozik, és azt érzed. Egyébként nem terhesen is lehet érezni, majd próbáld ki.
32hetes pocis
Az nem a kicsi, hanem a hasi aorta. A kicsid is lassan érezni fogod. Én 14 hetesen először egész finom kis kaparászást éreztem egészen alul a hasamnál, mintha belül csiklandozná valaki. Utána volt hogy sokáig semmit sem éreztem. 17 hetesen volt az első erőseb megnyilvánulása a kincsemnek, és azóta mondhatom, hogy folyamatosan napról napra egyre erősebben érzem, még éjszaka is felébredek rá.
Ahogy csontosodik, növekedik, erősödik, úgy lehet egyre jobban érezni, hogy bizony ő ott lakik. Jó babavárást Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!