35+2h vagyok. Kinek voltak problémái ennyi idosen az aranyérrel? Elég komoly.
Nekem is ilyen komoly volt csak 22 hetesen.
Nekem a detralex tablettát írta fel 3x1 a házidoki.
Egy nap alatt elmúlt tőle. A krém vagy kúp legalább 3-4 nap mire hat. Mindenképp beszéld meg a nődokiddal, hogy szedheted e ezt a gyógyszert!
Nekem a 36. héten jött elő, előtte sohasem volt, akkor viszont nagyon durva volt. Én még dokihoz sem mentem, csak telefonáltam, mert konkrétan nem tudtam menni, annyira fájt. A férjem járogatott egy hétig a patikába, kaptam négy fajta kúpot és krémet, egy jó volt kb két napig és kezdődött újra. Végül a detralexet ajánlották, két nap után már nem fájt. Összesen egy hétig szedtem. Vissza nem húzódott teljesen, de nem fájt, ez sokat jelentett.
Szüléssel sokkal rosszabb nem lett, kijött még egy pici, de akkor sem fájt. Eleinte gyakran volt szorulásom, néha megint éreztem, azután elhagytam teljesen a kenyeret, tésztát, rátértem a sok gyümölcsre, sok zöldségre, joghurtra, müzlire és megszűnt a székrekedés és az aranyér is. Azóta sem jött elő, pedig már ismét eszek mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!