Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lányok! Babás pocakom van már?

Lányok! Babás pocakom van már?

Figyelt kérdés
sajnos nagy túlsúllyal kezdtem a terhességet, 85 kilogramm vagyok és 160 cm. Még nem híztam csak max. egy fél kilót. babásnak látszik már vagy ez még a "régi" ?

2012. okt. 3. 11:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Igen, van különbség.

De mi lesz itt még?

Nekem első babával 24 hetes koromig nem igazán látszott. :o)

Különbözünk!

2012. okt. 3. 11:55
 12/20 anonim ***** válasza:
Még szép, hogy van, simán látszik!!! ☻
2012. okt. 3. 11:55
 13/20 A kérdező kommentje:

kedves 11-es! de te biztos nem is 85 kg-al kezdtél,mint én! azért itt még bőven van háj is, csak már kezd formát ölteni! :)

örülök,hogy egy véleményen vagytok és már babásnak látszik! eddig mindig kínlódva húzgáltam be a hasam az utcán, még a hátam is sajgott bele, de most már soha nem fogok szenvedni! :) most már inkább büszkeséggel tölt el a "kis hordóm"! :D

2012. okt. 3. 12:06
 14/20 anonim ***** válasza:

Nem mertem leírni, én a 162 cm-hez 50kg-al indultam. :o)

Amúgy ez sem egy leányálom, 22 kiló pattant fel 6 hónap alatt (az első négy hónap a hányós-fogyós, 47-re ment le), aztán kb. hetente egy kiló hízás szülésig, majd a baba fél éves korára újra 50 kg.

11

2012. okt. 3. 12:09
 15/20 anonim ***** válasza:
bocs, 5 hónap alatt, természetesen én is csak 9 hónapig voltam terhes :D
2012. okt. 3. 12:11
 16/20 A kérdező kommentje:
nah látod! annak könnyebb hamarabb látszódnia,ami már eleve volt! :) pláne,hogy hasra híztam. de azt azért remélem,hogy rám nem jön majd 22 kilogramm... :S szépen néznék ki! :S (blöááá)
2012. okt. 3. 12:16
 17/20 anonim ***** válasza:

Biztos nem fog, főleg ha odafigyelsz, mit eszel.

Én tényleg mindent megettem, ami szembe jött, amikor már nem volt hányingerem. :D

2012. okt. 3. 12:17
 18/20 A kérdező kommentje:
pedig nem az önmegtartóztatásomról vagyok híres (az elmúlt 3 évben "csekély" 27 kg-ot szedtem fel...), én is szeretek megenni mindent ami "szembe jön" (ezen jót nevettem :) )
2012. okt. 3. 12:21
 19/20 anonim ***** válasza:

Szia! Hasonló adottságokkal indultam. 30 hétnél tartok, és mikor mondom, hogy még két hónap, sajnálnak. :) Azért biztos, ami biztos megkérdezik, ikrek? :))) De két hónapja ugyanakkora a kerületem, sőt, -1 cm. :)

Tanács: tényleg próbálj meg picit visszafogni. Én nem tettem 3 héttel ezelőttig, és mivel a vércukor közelítette a határt (7,8 a határ, 7,6 lett), ezért nem túl szigorú (225 grammos), de diétára fogtak, meg négyhetente vércukorprofilra kell mennem. Ez a beszabályozás nem túl jó a lelkemnek. A kilószámra falt gyümölccsel, a nagy poharas joghurtokkal, és a napi több mint 1 liter tej volt az, aminek nem tudtam ellenállni.

2012. okt. 3. 12:43
 20/20 A kérdező kommentje:
:) kedves utolsó! diétával ne is ijesztgess! szerintem bele is halnék,ha valamit nem ehetnék meg...:S bár mióta várandós vagyok nem zabálok úgy,sőt,kifejezetten keveset eszem az ez előttiekhez képest. szerencsére sok mindentől undorodom is, ez sokat segít! igyekszem azért megfogadni a tanácsodat,mert így lassan a 15. hétben, érzem már,hogy kezd visszatérni a régi étvágyam,viszont mozogni már negyed annyit sem mozgok (görkoriról letiltott a párom,mikor 5 hetesen elfirkáltam...:S) köszönöm a jó tanácsot! ;)
2012. okt. 3. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!