Vasárnap voltam orvosnál,5 hetes terhességet állapított meg. Tegnap délután kijött belőlem egy átlátszó gömbnek kinéző valami. Hétfőn megyek dokihoz. Aggódok, hogy mi lehet?
Figyelt kérdés
2012. okt. 2. 12:10
22/29 anonim válasza:
Én is drukkolok, hogy minden rendben legyen!!
Tényleg írj, ha megjöttél a dokitól!
23/29 A kérdező kommentje:
Voltam ma dokinál. Ultrahanggal megvizsgált, azt mondta minden rendben. SŐT!!!!!!!!!!! Lehet, hogy ikrek lesznek!!!!!!!!!!!!!
Azt mondta a doki, hogy amíg nincs vérzés nincs gond!!!!
2012. okt. 3. 19:45
24/29 anonim válasza:
Ikrek!!!!!! Naggyon jó:D gratulálok, és ne haragudj h rád ijesztettünk:)
És mért nem biztos, hogy ikrek?
25/29 anonim válasza:
6-os, 22-es vagyok
Nagyon sokszor gratulálok! Látod, én mondtam, hogy nem kell a legrosszabbra gondolni :)
További boldog babavárást!!
26/29 anonim válasza:
Gratulalok!En irtam, hogy erzem nincs baj.Boldog babavarast!
27/29 anonim válasza:
Helló, csak érdekelne, hogy vagytok, és hányan :) Valamiért feldobott az oldal javaslatként - pedig soha nem nézek ilyen témákat :)) Nem tudtam abbahagyni a kommentolvasást, már izgultam, amikor a 3. oldara értem, ahol végülis leírtad, hogy minden oks :)
28/29 A kérdező kommentje:
Azóta már megszülettek az ikrek! Jól vagyunk! Mindenkinek köszi, hogy izgultatok értünk!
2013. aug. 23. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!