Nekem az lenne a problémám, hogy ezen a hétvégén állandóan hányingerem volt, és már régóta ilyen furcsa mozgásokat/remegéseket érzek a hasamban! Vajon mitől lehet ez? :D
Köszi!
Hidd el a jeleket be lehet képzelni,már átéltem én is,és ha nem is tesztelsz,de orvoshoz menj mielőbb.
Nincsmit!
Elhiszem,viszont nem mindenki képzeli be,mert ahogy korábban is leírtam,ma is volt hányingerem,de ez olyan volt,hogy majdnem hányásközeli állapotba kerültem,úgyhogy én mondom neked,lehet van olyan,de az enyém tuti nem beképzeltség!...Igen,nőgyógyászomhoz még a héten elmegyek!
Tudod anyukám,ha Te tényleg készen állnál a gyerekvállalásra,akkor bizony lenne annyi felelősségérzeted,hogy már az első vagy legkésőbb a második hányingeres,terhességi tünetes héten elballagsz az orvoshoz! De az írásaidból és a megfogalmazásodból ítélve még a f.szt sem tudod,hogy mire való,nemhogy teherbe ess!
Miért engedik a moderátorok-ha vannak egyáltalán,hogy ilyen szánalmas emberek irkáljanak nagyobbnál nagyobb baromságokat? Tele smilykkal...pont,mint az érett,felnőtt,nők. Mindenesetre azért jelentem a kérdést,hátha mégis átgondolják az oldal szerkesztői,majd pedig törölnek Téged innen a francba!:)
Üdv:
egy 22 éves,ikres kismama
Hát van egy 30 éves beteg nővérem... rá sajnos nem volt igaz amit írtál. Ha régebbre megyünk, akkor a beteg babákat legurították a Taigetoszról... Szóval túlzásokba lehet esni, apám 3 éve infarktust kapott (koszorúér szűkület, első a dohányzás okozta betegségek listáján), 13 éves kora óta láncdohányos, most 63. Műtét után közölte, hogy biztos nem attól volt.. Mindent meg lehet magyarázni. A régi időkben terhes vitamin sem volt, és semmi ilyen, de azt azért ne felejtsd el, hogy nem szívtál levegő helyett kipufogó gázt, és nem ettél étel helyett tömény adalékanyagot. Régen a veteményesből hozták a zöldséget, nem a génkezelő sátrakból. Szóval.. mindennek meg van az oka szerintem!
Írj mi volt holnap! (első vagyok még mindig)
ui: SOKKKKAL jobb, hogy nem írsz egyfolytában olyan idegesítő jelekkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!