Tényleg rizikós a 7. hónap?
Angliában élek, és legközelebb csak novemberben lesz szabim hazalátogatni Mo.-ra. Akkor leszek 7 hónapos terhes, kocsival mennénk, gyakran tartanánk pihenőt.
A kocsiban úgyis aludni, olvasni, enni szoktam, vagy csak leskelődök, nem gondolom megterhelőnek az utat. Az út egyébként kb. 24 óra.
Többen mondták, hogy a 7. hónap rizikós. Ez igaz, vagy csak babona?
Miért lenne rizikósabb,mint a többi hónap?Én csak az első 3 hónapról hallottam,hogy rizikós.Nem hiszem,nem is hallottam ilyesmit.Szerintem gyakori pihenővel simán kibírod.Én a mai napig sokat kocsikázok...nem volt semmi gond.
40h
1. vagyok
Hozzáteszem,én abszolút nem vizesedek,és idáig problémamentes volt a terhességem.
Igaza van a 2. válaszolónak.Ha hajlamos vagy vizesedni,stb.akkor arra figyeljetek,és ha pihentek valahol,tedd fel a lábad.
Köszi a válaszokat!
Sajnos előbb nincs szabim, akkor meg már lehet nem is kell, mert már nem fogok dolgozni járni. De ezt még nem tudom pontosan.
Olyan 3 hetet lenénk otthon, utána jönnénk vissza.
Később már én sem mernék elindulni...
Nem tudom, hogy hajlamos vagyok-e vizesedni, de többszőr meg fogunk állni.
Köszi mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!