Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg rizikós a 7. hónap?

Tényleg rizikós a 7. hónap?

Figyelt kérdés

Angliában élek, és legközelebb csak novemberben lesz szabim hazalátogatni Mo.-ra. Akkor leszek 7 hónapos terhes, kocsival mennénk, gyakran tartanánk pihenőt.

A kocsiban úgyis aludni, olvasni, enni szoktam, vagy csak leskelődök, nem gondolom megterhelőnek az utat. Az út egyébként kb. 24 óra.

Többen mondták, hogy a 7. hónap rizikós. Ez igaz, vagy csak babona?

2009. aug. 3. 19:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Miért lenne rizikósabb,mint a többi hónap?Én csak az első 3 hónapról hallottam,hogy rizikós.Nem hiszem,nem is hallottam ilyesmit.Szerintem gyakori pihenővel simán kibírod.Én a mai napig sokat kocsikázok...nem volt semmi gond.

40h

2009. aug. 3. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Talán csak annyiból, hogy a 7. hónapban már a sok rázkódás a kocsiban... Ha valami történik, pl. beindul a szülés, akkor nem biztos, hogy rögtön tudod, hova menj, ha épp Anglia és Magyarország között vagy valahol. De a trombózis miatt tényleg sűrűn álljatok meg. Mi Németországban élünk, én is akkor leszek kb. 7 hónapos, de mi inkább most megyünk, aztán már nem szivesen vállalnék be ilyen hosszú utat, bár én egyébként is nehezen viselem az autókázást.
2009. aug. 3. 19:45
 3/5 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Hozzáteszem,én abszolút nem vizesedek,és idáig problémamentes volt a terhességem.

Igaza van a 2. válaszolónak.Ha hajlamos vagy vizesedni,stb.akkor arra figyeljetek,és ha pihentek valahol,tedd fel a lábad.

2009. aug. 3. 19:49
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Sajnos előbb nincs szabim, akkor meg már lehet nem is kell, mert már nem fogok dolgozni járni. De ezt még nem tudom pontosan.

Olyan 3 hetet lenénk otthon, utána jönnénk vissza.

Később már én sem mernék elindulni...

Nem tudom, hogy hajlamos vagyok-e vizesedni, de többszőr meg fogunk állni.

Köszi mégegyszer!

2009. aug. 4. 11:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindenképpen álljatok meg 1,5, 2 óránként, és ha van rá lehetőséged vegyél ővterelőt, mert neked is és a picinek is sokkal kényelmesebb, egészségesebb.
2009. aug. 4. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!