Terhesség alatt semilyen tonicot nem lehet inni?
Figyelt kérdés
Tudom ez kicsit hülye kérdés. Nagyon kivánom a tonicot és tudom , hogy elvileg nem lehet terhesség alatt inni de kiváncsi vagyok , hogy esetleg a ccopos változatát lehet e olvastam a tartalmát és nincs benne feltüntetve a kinin és nem tudom , hogy most ebből ihatok e. Bár ha megindul tőle a szülés az sem nagy baj mert már a vége felé járok. :)
38hkm
2012. szept. 29. 11:52
2/4 A kérdező kommentje:
elvileg akinin miatt ami benne van nem lehet mert méh összehúzódásokat okoz én is hallottam meg olvastam csak kiváncsi voltam hogy a cooposat lehet e attól mert szerintem az nem is rendes tonic mivel az összetevőiben nincs az a kinin felsorolva. Na mindegy már 1 pohárral ittam az csak nem árt de már nem birtam reggel így ébredtem tonicot akarok inni pedig nem is szeretem eredetileg. :D
2012. szept. 29. 13:41
3/4 anonim válasza:
Szerintem ez úgy hülyeség ahogy van! Azt igyál-egyél amit szeretnél-kívánsz! Ha valakinek méhösszehúzódása lesz az tuti nem a toniktól ha csak 5-10liter meg nem iszol naponta, de talán még akkor sem. Bírom mikor ilyenekkel riogatják a kismamikat.....
4/4 anonim válasza:
Én van, hogy fél litert is megiszok és semmi bajom.
Jó, persze nem gyakran, de havi 1-2 alkalommal biztos veszek, mert imádom.
Ha mindent betartanánk, akkor ülhetnénk a szobában biozöldségeket majszolgatva.
Gondolom nem literszámra fogod inni naponta a tonikot, pár dl-től az ég világon semmi bajod nem lehet.
31hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!