Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Alacsony afp-m (0.63) miatt...

Alacsony afp-m (0.63) miatt elküldtek kromoszoma vizsgálatra ha ki derül, hogy down kóros a pici meddig lehet elvetetni?

Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 14:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
AFP miatt eszedbe ne jusson elvetetni!!! Inkább bele se merj gondolni, hogy hány egészséges kisbabát öltek meg emiatt az elavult vizsgálat miatt, amivel még most is stresszelik a kismamákat. Én a következő gyerekemnél már el sem fogok menni rá, Nyugaton már nem is alkalmazzák...
2012. szept. 29. 21:59
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a biztató válaszokat! Elmentem genetikai 4D-re plussz konzltáltam az orvosommal.

4D az utolsó kis uj percéig megszámoltunk mindent mindene tökéletes. Így nem megyek el a kromoszpma vizsálatra és az orvosom is nuygodtan jelentette ki,hogy nem kell. Hatalmas kő esett le a szívemről. Imádom a kisfiam és többet erre a szörnyűségre gondolni sem akarok!!

2012. szept. 30. 10:32
 13/14 anonim ***** válasza:
Boldog, nyugodt babavárást!! Azt hiszem, ezek után te sem mész majd el a következő babánál az afp-re. Úgy örülök, hogy rendben van minden, drukkoltam nagyon!!!
2012. szept. 30. 14:22
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Most már tényleg igazán boldog ez a babavárás :))
2012. okt. 1. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!