Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 78 kilós kismamáknak kb...

78 kilós kismamáknak kb hanyadik héten kezd el látszódni a pocijuk?

Figyelt kérdés
160 cm magas vagyok és sajnos 78-79 kg :(( Ma vagyok 8 hetes :)
2012. szept. 25. 21:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Én szerintem nem súlyfüggő, na mondjuk egy százkilós kismamánál más aki olyan magas mint te. Én szerintem ugyanúgy elfog kezdeni neked is látszódni. :]
2012. szept. 25. 21:40
 2/7 A kérdező kommentje:
De kb még is hanyadik hétben??A régi farmerom amit terhesség előtt hordtam már a hasamnál szorít kicsit.De még nem látni semmit..tudom,még korán van hozzá,csak kíváncsi vagyok,hogy még is hanyadik hét környékén veszi észre a külvilág is,hogy babám lesz?!
2012. szept. 25. 21:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez tényleg nem súly függő,hiába is akarsz konkrét választ.Ennyi idősen max. puffadtnak érezheted a hasad.

Nekem egy barátnőm van hasonló súlyban ,mint te.Most jár a 28. hétben és ha nem ismerném,és tudnám, hogy babát vár,meg nem mondtam volna róla.

2012. szept. 25. 21:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Én 165 cm vagyok és 71 kg-vel kezdtem, a félidőig nem híztam semennyit sem és a 16. héten volt az, hogy külön leültettek a cipőboltban, hogy ugye olyan cipőt keresek, amit kismamák is hordhatnak. Szóval én is túlsúllyal kezdtem, bár nem annyival mint te. Attól is függ, hogy mennyire vagy étvágytalan az elején, mennyire vagy rosszul, mennyit hánysz-e, meg ilyesmi, mert ha az elején fogysz, akkor hamarabb látszódni fog, mintha simán, tünetek nélkül nyomod az első trimesztert. :) De szerintem azért legkésőbb a huszadik héten már gyanús lesz a külvilágnak is. :)

Gratulálok és szép babavárást!

31 h km (79 kg) :)

2012. szept. 25. 22:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem. :( Köszönöm a válaszokat.Hát az az igazság,hogy nagyon-nagyon hízékony vagyok.Kb 75-76 kg voltam,amikor fogant a baba,és már 79kg-nál járok!!Tudok enni rendesen attól függetlenül,hogy már kb 2-3 hete folyamatos hányingerrel küszködöm,hányni még nem hánytam.Érzem,hogy puffadok majdnem minden étkezés után,bár az 5-6. hét környékén sokkal jobban puffadtam mint most.Az a baj,hogy már közel 10 éve a súlyommal küszködöm,egyszer fogytam is 35kg-ot,és vigyáztam arra,hogy mit eszek.A párommal összeköltöztünk több mint 1 éve(68kg voltam),és akkor szedtem magamra(75kg lettem),aztán elmentem dolgozni,akkor fogytam olyan 3 kg-ot,és most,hogy terhes lettem,elkezdtem enni a péksütiket,de eddig nem nagyon ettem,mivel ,,állandóan fogyiztam,, és most olyan jól esik.Az édességet(csokit,sütit) folyamatosan kívánom,és szinte nem tudok nemet mondani rá.Csak mi lesz így velem a terhesség végéig?Úgyhogy most eldöntöttem,hogy visszafogom magam,és kicsit diétára fogom magam.A babának lesz éppen elég tápanyaga,ami le van rakódva a hasamra.Hátha tudnék 3-4 kg-ot fogyni is.Eszméletlen,hogy milyen ütemben kezdtem el hízni. :O És kimegyek az utcára,és látom a kismamáknak a szép pocijukat és elgondolkodtam,hogy ha ilyen duci maradok,sőt még ha szedek fel akkor sosem fog látszani a hasam,és én már úgy szeretném,hogy kerekedjek kifelé nemsokára.
2012. szept. 25. 22:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok:

NE DIÉTÁZZ!!!Ezt nem szabad!Csak ésszel egyél és a minőségre figyelj oda.Én is hízékony vagyok amúgy,de nekem a terhességem 27. hetétől kezdtek el feljönni a kilók,addig meg semmi,és így is +25 kilóval mentem szülni.

Próbáld meg kizárni TELJESEN a cukros,fehér lisztes dolgokat az étrendedből.Nem kell számolgatni a kalóriákat,de ne ess abba a hibába,hogy"kettő helyett kell ennem".Fogyassz sok zöldséget,gyümölcsöt és sovány húsokat és tényleg ne "mérgezd" magad a cukros vackokkal (sütik,csokik,stb.)mert azoknak a tápértékük zéró és a babád semmit nem tud belőle hasznosítani.

Figyelj oda mindenképpen,mert ez így már az elején is elég sok és még messze a vége!

Boldog babavárást kívánok! :)

2012. szept. 25. 22:49
 7/7 anonim ***** válasza:
ÖNKONTROLL!!!Ez a titok,babavárás alatt is!
2012. szept. 25. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!