Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 hetes vagyok. Tervezzük a...

22 hetes vagyok. Tervezzük a 4D ultrahangot. Ki mikor, hány hetesen volt babamozin? Milyen élmény volt?

Figyelt kérdés
Ha tudtok, képeket is szívesen várok. :)
2012. szept. 25. 10:01
 1/8 anonim ***** válasza:
26. héten voltam, előbb akartam menni, de nem volt időpont. Szinte végig takarta az arcát a kezével, lábával, még a köldökzsinór is ott volt. Nem tudtak róla rendes képet csinálni, de hát ez nem a dokik hibája. Néha picit látszott valami, de nem sok. A nemét mindenesetre megtudtuk, azt aztán nem takarta semmivel. :)
2012. szept. 25. 10:15
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 26 hetesen voltam. Az elsővel 22 hetesen, de a 2. időpont jobb volt, több mindent láttam. Nagyon jó volt, végig mutatta magát a kisasszony:). Sokat mozgott és csak a végére aludt be. Ami a lényeg, hogy minden rendben volt, minden a helyén.

Nőgyógyászom javaslatára mentem ebben az időpontban.

Boldog babavárást!

2012. szept. 25. 10:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Én megvárnám a 26.hetet legalább. Mi ekkor voltunk és nagyon aranyos volt már,igazán babás,kicsit husi úrfi :) végig elég morci volt,látszott az arcán, az egyik kezét pedig az állára tette,mintha éppen nagyon gondolkodna valamin :D azóta is ezzel viccelődünk,hogy filozófus lesz :))) különben bármikor mész,hatalmas élmény! De így vissza gondolva,a következő babánál várok a 28-30.hétig.

boldog babavárást!

39 hkm

2012. szept. 25. 10:33
 4/8 anonim ***** válasza:
22 hetesen voltunk és nagy élmény volt, nagyon szépen látszódott már minden a pici lányon. persze nem sokat foglalkozott velünk, inkább bújócskát játszott, nem sokszor kukucskált ki hogy láthassuk, de így is jó volt és azért a nemét is megtudtuk, meg persze azért a pofiját is sikerült elkapni :)
2012. szept. 25. 10:57
 5/8 anonim ***** válasza:

18 hetes vagyok, csütörtökön megyünk :D

nem a kérdésre válaszoltam ezért bocsi :)

ha már túl leszek rajta megírom milyen volt :)

2012. szept. 25. 12:26
 6/8 anonim ***** válasza:

28.héten voltunk és nagy élmény volt:)

Mindenét szépen megmutatta,mosolygott is közben erről kaptunk egy nagyon jó fényképet.

Én a 25.hét előtt nem mennék,a dokim is így tanácsolta.

Azt mondta a 28-30.hét között nagyon szépen kigömbölyödnek már és ultrahangozni is jól lehet.

2012. szept. 25. 13:37
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm lányok. Annyira mennék, akár minden nap is. :D

Mindenkinek ment a zöld kéz. ;)

2012. szept. 25. 13:47
 8/8 anonim ***** válasza:

szia!

na voltunk 4D-n. óriási élmény volt.

a kislányom arcáról nem sikerült túl sok fotót készíteni, mert belebújt a méhlepénybe... de végig fönt volt, nem igazán érdekelte, hogy arra próbáljuk meg rávenni, hogy szakadjon el a lepénytől (sajnos mellső fali lepényem van).

de ettől függetlenül hatalmas élmény volt :)

párom már a következő tervezgeti, erre 26-28 hetesen kerítünk majd sort :)

2012. szept. 28. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!