Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől rezeg a hasam? Nagyon...

Mitől rezeg a hasam? Nagyon fura erzes! Mi ez?

Figyelt kérdés

Egy hete mar folyton bejelentkezik a babam, ma viszont olyan erzes volt, mintha a hasamban rezegne egy telefon. Ertem en hogy fontos ember lesz, de ennyire? :D vicces kivul tenyleg olyab mintha hivnanak, rezeg 10mpig, aztan 5mp szunet, majd megint. es ez egy percig legalabb tartott

, es 2x is ereztem ma! Mi ez? Kozben erzem hogy rugdos egyebkent..

2012. szept. 24. 18:43
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem a csuklását érzed. hány hetes vagy?
2012. szept. 24. 18:45
 2/3 A kérdező kommentje:
szombaton leszek 20. gondoltam mar enis erre, de tenyleg inkabb olyab mint amikot a nadragban erzemhogy rezeg a telefon. es kozben rugdalozik mikor ez az erzes van. es ma ratette a kezet is valaki es o is erezte.
2012. szept. 24. 18:49
 3/3 anonim ***** válasza:

én úgy tudom az idegrendszer fejlődése miatt van hogy "beremeg" a végtagjuk.Ez még születés után is megfigyelhető,főleg alvás közben.Ezt érzed szerintem.

Nekem is volt ilyen első fiammal és most a 2.al is:)

27 hetes kismama

2012. szept. 24. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!