Az egyik női rokonomnak, mikor nő meg a pocakja?
Annyira elszomorítónak tartom, hogy sokak szerint egy nő lehúzhatná a rolót 40 éves kora fölött.
Gondolom Te is amiatt aggódsz, hogy a rokonod ennyi idősen vár babát.
Nem kell félteni, semmiről nem késett le, teljesen mindegy, hogy látszik e már rajta vagy sem a terhesség, ez nem függ össze az egészségi állapotával.
Inkább örülni kellene, hogy végre sikerül nekik:)
(Én is 40 évesen szültem a 3. gyerekemet)
Igen, szerintem is hatalmas baromság minden 35 feletti nőt leírni gyerekvállalási szempontból.
Én is 38 leszek, először vagyok terhes. Rögtön azt gondolta mindenki, hogy veszélyeztetett a "korom miatt". Pedig dehogyis! :-)A gyerek teljesen jól van, a nagykönyv szerint fejlődik, sőt egy héttel fejlettebb is a koránál. Én meg jól vagyok, sportolok, dolgozom, semmi görcs, pocakkeményedés. 5 és fél kilót híztam eddig, és szinte alig van pocakom (pedig vékonyan kezdtem a terhességet).Most töltöm a 29. hetet. Szóval nem biztos hogy le kell írni bennünket, "későn" szülőket. Amúgy a kifejezést sem nagyon értem: miről is késtem én le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!