Lábdagadás, kézzsibadás ingadozó vérnyomás 137 és 157 közöt, . Lehet toxémiám?
Figyelt kérdés
2012. szept. 24. 04:21
12/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok,voltam dokínál 2 csilagos a fehérjém a doki szerint normális,a vérnyomásom ugrál mint a nikkelbolha,a pici aktiv és jó a kís szive értéke,az orvos nem utalt kórházba,szedjema vérnyomáscsökentöt! Ere nem tok mit mondani.
2012. szept. 24. 17:11
13/22 anonim válasza:
8-as vagyok.
Mennyi gyógyszert kell szedned? Gondolom Dopegytet kaptál.
14/22 A kérdező kommentje:
Szia,napi 3-at kell,de kijötek a melékhatások így este egyet és sok kakaót mert az is vérnyomáscsökkentö! Igen azt!
2012. szept. 24. 22:13
15/22 A kérdező kommentje:
Hát lányok ki vok,ingadozik a vérnyomásom a doki nem rendel kórháwnzba,kérlek nyugtasatok meg ha ő ugy gondolná baj van befektetne!
2012. szept. 25. 06:37
16/22 anonim válasza:
Megint a 8-as vagyok:-).
Nyugodj meg, ez nem használ se neked, se a babának. Ha nagyon rosszul érzed magad, menj be az ügyeletre.
A vérnyomásod akár az időjárástól is ingadozhat. Ha toxémiád lenne, annyi gyógyszertől, amennyit neked kell szedned, nem vinné le a vérnyomásod. Én 10 szem Dopegytet és 4 szem Cordaflexet szedtem, hogy a vérnyomásom 140/90 alatt legyen. Ha úgy érzed, hogy nem vagy jobban, menj be a kórházba.
17/22 A kérdező kommentje:
Szia 8 as,rosszúl nem érzem magam folyamatos álmos vagyok,egyfolytába ingázik,de ha azom lenne az a toxi izém mit éreznék! Me reggel óta hogy megitam a kakaóm a. Melkasom fáj! Jah nekem napi 1 et kel syedni me kijötek a melékhatások de lehet 2töt fogok mától beveni,mert szerintem hozá kelet szoknia a szervezetemmek! Hogy ne lenék ideges! Nehéz okosnak leni!!!! Rosz anya vagyok?
2012. szept. 25. 11:00
18/22 anonim válasza:
8-as vagyok.
Nem biztos, hogy éreznél bármit én sem éreztem. Senki nem mondta, hogy rossz anya vagy. Ha fogadott orvosod van, bízz abba, hogy mit mond. Mikor kell visszamenned?
19/22 A kérdező kommentje:
Fogadot dokim van holnap megyek ctgre ot ugy is mérnek! A dokim semi roszat nem mond,a védönőm idegesít me túl aggódékony,és küldene befele a kórházba! Na figyi má most mcr napi 2-töt.keal szednem de ugy kiüt hogy lábra álni nem tok,lehet félbetörnh,hátha ugy nem üt ki anyira????? Anyira aranyos vagy!!!!
2012. szept. 25. 13:05
20/22 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy bármi baj lenne, ha félbetöröd. Mit értesz azon, hogy kiüt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!