Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lábdagadás, kézzsibadás...

Lábdagadás, kézzsibadás ingadozó vérnyomás 137 és 157 közöt, . Lehet toxémiám?

Figyelt kérdés
2012. szept. 24. 04:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
2012. szept. 24. 14:17
 12/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok,voltam dokínál 2 csilagos a fehérjém a doki szerint normális,a vérnyomásom ugrál mint a nikkelbolha,a pici aktiv és jó a kís szive értéke,az orvos nem utalt kórházba,szedjema vérnyomáscsökentöt! Ere nem tok mit mondani.
2012. szept. 24. 17:11
 13/22 anonim ***** válasza:

8-as vagyok.

Mennyi gyógyszert kell szedned? Gondolom Dopegytet kaptál.

2012. szept. 24. 18:32
 14/22 A kérdező kommentje:
Szia,napi 3-at kell,de kijötek a melékhatások így este egyet és sok kakaót mert az is vérnyomáscsökkentö! Igen azt!
2012. szept. 24. 22:13
 15/22 A kérdező kommentje:
Hát lányok ki vok,ingadozik a vérnyomásom a doki nem rendel kórháwnzba,kérlek nyugtasatok meg ha ő ugy gondolná baj van befektetne!
2012. szept. 25. 06:37
 16/22 anonim ***** válasza:

Megint a 8-as vagyok:-).

Nyugodj meg, ez nem használ se neked, se a babának. Ha nagyon rosszul érzed magad, menj be az ügyeletre.

A vérnyomásod akár az időjárástól is ingadozhat. Ha toxémiád lenne, annyi gyógyszertől, amennyit neked kell szedned, nem vinné le a vérnyomásod. Én 10 szem Dopegytet és 4 szem Cordaflexet szedtem, hogy a vérnyomásom 140/90 alatt legyen. Ha úgy érzed, hogy nem vagy jobban, menj be a kórházba.

2012. szept. 25. 09:17
 17/22 A kérdező kommentje:
Szia 8 as,rosszúl nem érzem magam folyamatos álmos vagyok,egyfolytába ingázik,de ha azom lenne az a toxi izém mit éreznék! Me reggel óta hogy megitam a kakaóm a. Melkasom fáj! Jah nekem napi 1 et kel syedni me kijötek a melékhatások de lehet 2töt fogok mától beveni,mert szerintem hozá kelet szoknia a szervezetemmek! Hogy ne lenék ideges! Nehéz okosnak leni!!!! Rosz anya vagyok?
2012. szept. 25. 11:00
 18/22 anonim ***** válasza:

8-as vagyok.

Nem biztos, hogy éreznél bármit én sem éreztem. Senki nem mondta, hogy rossz anya vagy. Ha fogadott orvosod van, bízz abba, hogy mit mond. Mikor kell visszamenned?

2012. szept. 25. 12:38
 19/22 A kérdező kommentje:
Fogadot dokim van holnap megyek ctgre ot ugy is mérnek! A dokim semi roszat nem mond,a védönőm idegesít me túl aggódékony,és küldene befele a kórházba! Na figyi má most mcr napi 2-töt.keal szednem de ugy kiüt hogy lábra álni nem tok,lehet félbetörnh,hátha ugy nem üt ki anyira????? Anyira aranyos vagy!!!!
2012. szept. 25. 13:05
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy bármi baj lenne, ha félbetöröd. Mit értesz azon, hogy kiüt?
2012. szept. 25. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!