Terhességmegszakítás után hány hónappal lehet újra próbálkozni a babával?
Figyelt kérdés
2 napja meg kellett szakítani a terhességemet, mert súlyos fejlődési rendellenességet találtak nála a 12. heti ultrahangon. Csak az az egy ad vigaszt, hogy talán még lehet egy egészséges kisbabám. De 3 orvostól 3 különböző véleményt hallottam. Nektek mit mondtak?2009. aug. 1. 22:25
1/7 anonim válasza:
Ne aggódj, biztosan egészséges lesz a babád. Nekem is el kellett vetetni az első babámat, mert meghalt. Igaz, még csak 9 hetes volt. Nekem a dokim 6 hónap regenerálódási időt mondott. Betartottuk. A lányom már 15 éves és egészséges. Sok szerencsét és kitarás!!!
2/7 anonim válasza:
Sajnos én 2-szer jártam úgy ,hogy elhalt a baba ,egy 8 hetesen és 9 hetesen. Nekem 3 hónapot mondtak és azt hogy a magzatvédő vitaminokat továbbra is szedjem. Mi többet vártunk ert nagyon féltem. A
3/7 anonim válasza:
Én 2-szer jártam igy. Nekem 3 hónapot mondtak és azt ,hogy a magzatvédő vitaminokat továbbra is szedjem. Mi többet vártunk mert nagyon féltem. Azóta már van egy 9 hós ,,nagylányom,,.
4/7 anonim válasza:
Bocsi 2-szer küldtem el véletlenül.
5/7 anonim válasza:
Nekemis3 hónapot mondott a doki, és kerek egy évvel később fogant a kisfiam.
38+1
6/7 anonim válasza:
Szia. Én tegnap jöttem haza a kórházból. 8. hetes volt a babám, mikor azt mondták, hogy meghalt, és másnap rögtön mentem a kórházba missed ab.-ra. Nekem 2-3 hónapot mondott a doki, utána újra lehet próbálkozni. Jövő ilyenkorra már lehetne babánk. Ne adjuk fel!
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszát!
2009. aug. 2. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!