Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen kisfius anyukanak lenni?

Milyen kisfius anyukanak lenni?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki hogy kisfiunk lesz ami számomra nagyon nagy kihívást jelent mert soha nem tudtam magam elképzelni egy kisfiuval! 22 éves vagyok nemrég meg enis barbiztam meg babaztam és mar alig vártam hogy ujra atelhessem egy kislánnyal ! A baba osztályon csak a kislanyos ruhákon akad meg a szemem! Milyen egy kisfiuval? Anyukák van turelmetek a fiús játékokhoz? Kíváncsian várom a válaszokat :)

2012. szept. 20. 20:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Imádom,kettő van.

Bújósak,anyásak és nagy csibészek.

Nálam a nagy imád velem főzni,legózni,mesét olvasni és kertészkedni.Szóval jól tudunk együtt "játszani"..

2012. szept. 21. 08:11
 12/12 anonim ***** válasza:
21 éves vagyok a fiam 14 hónapos lesz nemsokára. Nagyon eleven és nagyon kiváncsi, mindenhol ott van és mivel még beszélni nem tud mindenre mutogat, mindent ki pakol minden hová felmászik. A kisfiúkat nem könnyű lefoglalni de nem is lehetetlen, csak legyél nagyon türelmes, és megértő. Az anyaságot nem lehet tanulni, minden amit tudnod kell tudni is fogod. Mert benned lesz az ösztön.
2012. szept. 23. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!