Székelési inger?

Figyelt kérdés

20 hetes vagyok és minden nap reggel normálisan van székletem.Délután viszont kezdődik,hogy állandóan wcz-nem kell de nem tudok:(másnap reggelig ez folyamatosan tart:(

Mitől lehet?Normális ez?

2012. szept. 20. 20:35
 1/3 anonim ***** válasza:

de jó neked.

nekem nincs mindennap.bár egészségesek vagyunk.

mindenkinél más ezek szerint..

33hetes kismama

2012. szept. 20. 21:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy amikor a babád aktívabb, az ő mozgolódása ingerli a beleid. Nekem legalábbis ezt mondták, mert dettó hasmenésem (vagyis sokszor csak szaladgálhatnékom) volt kb. félidőtől.

De azért nyomozz utána, miből ettél többet a napokban, és azokat hanyagold (pl. gyümölcslé). Okozhat hasonló problémát a magnézium is, ha szedsz. Aztán kipróbálhatod a Cralex-et is (úgy emlékszem, szabad terhesen, de kérdezz rá a patikában) - ez olyan mint a széntabletta, ha van valami bélfertőzésed és amiatt van, ez megköti, így használni fog.

2012. szept. 23. 05:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem a magnezium okozott ilyeneket, abbahagytam es elmult.
2012. szept. 23. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!