Szűlés előtti napokban valóban lelassul a babóca mozgása? Ez lehet jele annak, hogy közeleg az idő? -35 hetes km-
Figyelt kérdés
2009. aug. 1. 13:41
1/3 anonim válasza:
Szia! Nekem is mindig ezt mondták, hogy nem fog annyit mocorogni, nem tudom nekem végig ugyanolyan aktív volt. Már csak szülés előtt pár órával nem rugdosott, de nem napokban volt mérhető.
2/3 anonim válasza:
Anno nekem sem lassult le feltűnően...sőt, vkitől épp itt olvastam,h az ő babája szülés közben is végig rugdosott. Szóval, sztem ez is olyan vagy-vagy :)
3/3 anonim válasza:
Én 38 hetes vagyok és már nekem sem olyan aktív a babám mint pár hete volt.Remélem nincs semmi baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!