Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szűlés előtti napokban valóban...

Szűlés előtti napokban valóban lelassul a babóca mozgása? Ez lehet jele annak, hogy közeleg az idő? -35 hetes km-

Figyelt kérdés
2009. aug. 1. 13:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem is mindig ezt mondták, hogy nem fog annyit mocorogni, nem tudom nekem végig ugyanolyan aktív volt. Már csak szülés előtt pár órával nem rugdosott, de nem napokban volt mérhető.
2009. aug. 1. 13:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Anno nekem sem lassult le feltűnően...sőt, vkitől épp itt olvastam,h az ő babája szülés közben is végig rugdosott. Szóval, sztem ez is olyan vagy-vagy :)
2009. aug. 1. 13:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Én 38 hetes vagyok és már nekem sem olyan aktív a babám mint pár hete volt.Remélem nincs semmi baj!
2009. aug. 1. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!