Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetesen vehetek be nap egy...

21 hetesen vehetek be nap egy fél vagy egy negyed betaloc-kot?

Figyelt kérdés
21 hetes vagyok két napja elég magas a pulzusom 120 ma vettem be egy negyed betaloc-ot utána lement 94-re. 96/57 a pulzusom 120 ez volt ma délután.
2012. szept. 20. 15:59
 1/4 gabszem ***** válasza:
Orvost kérdezd! Egyébként a magas pulzus normális terhesen, mert sokkal több vér kering az ereidben és ezért a szív jobban dolgozik, de mindenképpen beszélj az orvossal, mielött szívgyógyszert veszel be!
2012. szept. 20. 16:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Gondolom nem vagy orvos, miért kezeled magad otthon?! Főleg terhesség alatt?!

Menj el orvoshoz, és majd ő megmondja, hogy ez kóros e vagy sem, és, hogy mit szedhetsz rá! Ne veszélyeztesd a babádat, össze-vissza bekapkodott béta-blokkolókkal!

2012. szept. 20. 16:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Két dolog:először is már bevetted,tehát a kérdésed okafogyottá vált!A másik:orvos nélkül még enyhébb gyógyszert se vesz be az ember terhesen,nemhogy szívgyógyszert!Remélem minden rendben lesz,de ne vegyél be többet.Irány az orvos!2gyerekes+39hkm
2012. szept. 20. 16:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Hat ha nincs alapbol szivbetegseged ami miatt szukseges, akkor nehogy elekzdj magadtol beszedegetni ilyen gyogyszert, ez nem jatek! Nekem problemam van a szivemmel, ezert nekem muszaj volt szednem terhesseg alatt is, szerencsere egeszseges a lanyom. Orvoshoz mindenkepp menj el, nezzek meg hogy mitol van ez, mert ha csak a terhesseg miatt akkor biztos van mas megoldas is erre.
2012. szept. 20. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!