Jamyco kérdése:
Jó nőgyógyász Székesfehérváron? Dr. Berzsenyi Tibor?
Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 08:55
1/8 anonim válasza:
Nem ismerem! mást Székesfehérvárit tudok ajánlani!
Meg esetleg szülésznőt!
2/8 anonim válasza:
Kinézetre nem egy szimpatikus alak, az tény, de állítólag sokat változott így idősebb korára, én 1-szer találkoztam vele, mikor műtétre vett fel a Kh-ban, ahhoz képes, hogy futószalag szerűen ment a dolog egész rendes volt, és a vizsgálat sem volt durva. ( VISZONT! 20 éve Anyumnak volt egy terhesség megszakítása, és ő volt a doki - átszúrta Anyum méhét, majdnem elvérzett, ki kellett venni a méhét, s utána még csak be sem ment hozzá a kórterembe... pedig ő hibázott)
3/8 anonim válasza:
Jajj, de miért mentél hozzá, ha már ilyen előzmények voltak? Nem lehetett elkerülni?
4/8 anonim válasza:
Nem tudtam elkerülni, mivel sima szakrendelésen vettek fel műtétre, és ugye előre nem tudni épp ki lesz a doki...
5/8 anonim válasza:
Én senkinek nem ajánlom! A barátnőmet és engem is félrekezelt, felfázás helyett szexuális úton terjedő betegségre adoott neki gyógyszert, valamint hpv vírus fertőzésre p3-p4-es leletre azt mondta a következő éves rákszűrésen találkozunk legközelebb! A mostani orvos pedig azt mondta 3 havonta rákszűrés és intenzív immunerősítő kúra!
6/8 anonim válasza:
Nem ajánlom. Bunkó és pénzéhes. Emellett szakmai tudása egyenlő a nullával.
7/8 anonim válasza:
Senkinek NEM AJÁNLOM! Elmentem hozzá a szakrendelőbe, osztogatta a névjegykártyáját a magánrendelésével és azt mondta, oda menjek, ott fog foglalkozni a problémámmal.
Mit gondolt? Olyanhoz nem fogok járni, aki csak plusz pénzért hajlandó gyógyítani, mikor kap fizetést is. Pedig nem azzal mentem hozzá, hogy fáj a kisujjam...!
8/8 anonim válasza:
Ma voltam nála terhességi ultrahangon, RENDKÍVÜL kedves volt...
Szakmailag nem tudom milyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!