Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tippelős! Hét? Nem? (annak...

Tippelős! Hét? Nem? (annak aki szereti)

Figyelt kérdés

[link]

köszi

2012. szept. 19. 16:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

köszi :)

Neked pedig könnyű szülést !! hátha a hideg front ma vagy holnap meghozza a picid :)

majd írj ha megszültél!! :)

2012. szept. 19. 17:44
 12/15 anonim ***** válasza:

Köszönöm!:) áhh,egyelőre úgy tűnik,hogy nagyon jó neki itt bent,mert egész nap mocorog,kalimpál,csak kifelé nem akar jönni... :( de türelmes vagyok,ha jól érzi magát és még maradni akar,akkor áldásom rá,mást úgyse nagyon tudok tenni :) mindenképp írok,remélem mihamarabb!

Minden jót Nektek!

2012. szept. 19. 17:49
 13/15 A kérdező kommentje:

hát én is úgy voltam még aznap este hogy biztos nem bújik még ki pedig már 3 napot túlhordtam...aztán éjjel fél 3 kor ébredtem fel a fájásokra, 3 kor elfolyt a magzat víz, negyed 7 re meg a karomban volt már :)) uh nem kell előjel sem :)

írj majd!!! olyan izgi ez az időszak szerintem :) én nagyon szerettem :)

2012. szept. 19. 17:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Gratulálok nagyon,jó még ha régi kép is
2012. szept. 19. 18:05
 15/15 A kérdező kommentje:
köszi:)
2012. szept. 19. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!