11/20 anonim válasza:
utolsó vagyok. Akkor is csini vagy, nem azért mondtam :) Alig látszik az a 20 kiló :)
Nagyon gratulálok a királylányhoz :)
És eltaláltam :)
12/20 anonim válasza:
No én messze nem találtam el, de gratulálok és tényleg csini vagy, nem látszik az a 20 kg. Mikorra vagy kiírva?
13/20 A kérdező kommentje:
köszönöm :) azért popsin meglátszik a sok édesség meg csoki, főleg ezen a képen
de igyekeztem :) október 26-ra vagyok kiírva, várom már
2012. szept. 19. 17:05
14/20 anonim válasza:
Gratulálok, nagyon szép kismama vagy!
Uh, akkor még több, mint egy hónapod van. pedig a képen sem pici a poci..:)
15/20 anonim válasza:
micsoda sztár foto! Kérdező nagyon csinos,és szép vagy!
16/20 anonim válasza:
Hát szerintem meg tök gáz ekkora pocakkal bikiniben virítani. Bocs, de nekem ez a véleményem... Szép vagy, meg minden, de a kibugyogó melled meg feneked a bikiniből elég undorító látvány...
17/20 anonim válasza:
3-as vagyok!
Szerintem nagyon csinos vagy,szép a bőröd is,és a feneked....hm hát az oltári,mármint nagyon jóó!!
18/20 A kérdező kommentje:
:) egy páran meg is jegyezték hogy a pocakkal arányosan nőtt a fenekem :D főleg ebben a bikiniben
2012. szept. 19. 20:55
19/20 anonim válasza:
szivesen kérdező.Ritka szép kismama lettél,bikinibe vonzó nő vagy.mindenkinek tetszik képed
20/20 anonim válasza:
Könnyű problémamentes szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!