21 hetes vagyok és arcüreggyulladásom van éjszakánként éjszakára bevehetek 1 panadolt?
Jesszus, feltétlen menj orvoshoz! Nekem is volt várandósság alatt(15 hetesen kezdődött és 4 hétig szenvedtem vele),eleinte orrsprayt kaptam csak ami antibiotikumot tartalmaz. Nem hatott, ráment a fülemre is amit fel kellett szúrni,mert tele rakodott váladékkal. A végén már rendesen antibiotikumot kellett ennem. Iszonyú volt,de a babának semmi baja nem lett(azóta már megszületett egy hónapja)! Ne otthon kezelgesd magad,ez nagyon komoly betegség, menj orvoshoz!!!! Mielőbb gyógyulj meg!!
Üdv, 3fiús anyuka!
Szia!
Én is arcüreggyulladással küzdök. Ma voltam a gyógyszertárban, mert itt valaki ajánlotta a Mezereum 9 ch nevű homeopátiás bógyót, amiről kiderült, hogy nem is erre van. Ha nincs lázad, akkor nem is kell ezt szedni. Nekem végül a gyógyszerész az Euphrbium vompositum-Heel-t adta, ami egy homeós orrspré. Napi 3-5ször kell kétszer bepumpálni, egy kis idő után pedig kifújni az orrod. Nekem már sokkal jobb, pedig eléggé bedurrant. Ezen kívül meg megittam egy kamillateát citrommal, az is jót tett, holnap pedig veszek gyömbért, mert az is gyulladáscsökkentő hatású, teába lefőzöm, még cukor se kell hozzá, olyan erős az íze (csak este nem szabad inni, mert nagyon felpörget). :)
Jobbulást sorstárs! :)
31 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!