Tippelős! Hny hetes vagyok? Kisfi vagy Kislny lesz? Mennyit hztam? rjatok véleményt!
Figyelt kérdés
Most mr engem sem hagy nyugodni egy kis tippelős, egyes ismerősök egyes véleménye miatt.. [link] #pocak #hzs
2012. szept. 18. 18:11
12/22 A kérdező kommentje:
Nem bírok várni a megfejtéssel... ;-) Ügyesek voltatok. Mindenki azt mondja, hogy fiús hasam van, pedig Kislány lesz. :-D 4D és genetikai is igazolta. Csak 5 kilót híztam, de nem is kevéssel kezdtem: nyertek a 80 kg körüli tippek. Ja és: 34 hetes vagyok papíron, méretek alapján 35 hetes... Valaki azt mondja, hogy akkora hasam van, mint másnak szülés előtt, de a doki szerint épp megfelelő méretű... Na? Szerintetek? Meglepő valamelyik infó?
2012. szept. 18. 19:27
13/22 anonim válasza:
szerintem nincs nagy pocakod, teljesen normális méretű :))
gratula!!
14/22 anonim válasza:
ja és még annyi h az 5 kg hízáshoz külön gratula!!!!!
előző voltam
15/22 anonim válasza:
Nekem akkor sem volt ekkora pocakom mikor szültem. De kit érdekel? Ha egészséges vagy akkor tökéletes a pocakod mérete, kövérnek nem mondanálak, úgyhogy semmi gond.
Nekem is ilyesmi alakú hasam volt mégis fiút szültem.
Sok boldogságot és könnyű szülést kívánok!
16/22 anonim válasza:
4es vagyok, akkor eltaláltam a 35. hetet!:) most vagy 80 kiló vagy annyiról indultál? mert végülis akkor nagyjából eltaláltam ezt is:)
egyébként hány cm magas vagy? igen az 5kghoz gratula! :)
17/22 anonim válasza:
Én ilyen 35-36.hétre tippeltem volna, de addigra már elolvastam a kommentedet.
18/22 anonim válasza:
én 38ra tippeltem volna :) de nagyon szép pocid van :)
19/22 anonim válasza:
Én 32 hétre tippeltem volna és fiúra. De amúgy szülés előtt vagy most is... :D
Gratulálok a kis trónörököshöz! Meg a plusz 5 kg-hoz! :)
20/22 A kérdező kommentje:
Köszi, nagyon aranyosak vagytok. Én mindig azt mondom, hogy azért hztam keveset, mert volt miből tplálkozni és egyébként is a "tli slyommal" lettem terhes. Akrhogy figyelek, télen mindig feljön 5-6 kil, ami tavasszal szinte magtól lemegy. 80-nal kezdtem, 24. hétig nem hztam, azta egyenletes ütemben jött fel az 5 kil. 27. hét ta feküdnöm kell... Gondolom ez is közrejtszik, kvncsi leszek a végére. Még minimum 3-4 hetet bent kéne tartani a Bébit. Mégegyszer köszi mindenkinek!
2012. szept. 19. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!