Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tippelős! Hny hetes vagyok?...

Tippelős! Hny hetes vagyok? Kisfi vagy Kislny lesz? Mennyit hztam? rjatok véleményt!

Figyelt kérdés
Most mr engem sem hagy nyugodni egy kis tippelős, egyes ismerősök egyes véleménye miatt.. [link]

#pocak #hzs
2012. szept. 18. 18:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
32 hét,fiú
2012. szept. 18. 19:14
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem bírok várni a megfejtéssel... ;-) Ügyesek voltatok. Mindenki azt mondja, hogy fiús hasam van, pedig Kislány lesz. :-D 4D és genetikai is igazolta. Csak 5 kilót híztam, de nem is kevéssel kezdtem: nyertek a 80 kg körüli tippek. Ja és: 34 hetes vagyok papíron, méretek alapján 35 hetes... Valaki azt mondja, hogy akkora hasam van, mint másnak szülés előtt, de a doki szerint épp megfelelő méretű... Na? Szerintetek? Meglepő valamelyik infó?
2012. szept. 18. 19:27
 13/22 anonim ***** válasza:

szerintem nincs nagy pocakod, teljesen normális méretű :))

gratula!!

2012. szept. 18. 19:33
 14/22 anonim ***** válasza:

ja és még annyi h az 5 kg hízáshoz külön gratula!!!!!

előző voltam

2012. szept. 18. 19:33
 15/22 anonim ***** válasza:

Nekem akkor sem volt ekkora pocakom mikor szültem. De kit érdekel? Ha egészséges vagy akkor tökéletes a pocakod mérete, kövérnek nem mondanálak, úgyhogy semmi gond.

Nekem is ilyesmi alakú hasam volt mégis fiút szültem.

Sok boldogságot és könnyű szülést kívánok!

2012. szept. 18. 20:44
 16/22 anonim ***** válasza:

4es vagyok, akkor eltaláltam a 35. hetet!:) most vagy 80 kiló vagy annyiról indultál? mert végülis akkor nagyjából eltaláltam ezt is:)

egyébként hány cm magas vagy? igen az 5kghoz gratula! :)

2012. szept. 18. 21:03
 17/22 anonim ***** válasza:
Én ilyen 35-36.hétre tippeltem volna, de addigra már elolvastam a kommentedet.
2012. szept. 18. 21:13
 18/22 anonim ***** válasza:
én 38ra tippeltem volna :) de nagyon szép pocid van :)
2012. szept. 18. 21:26
 19/22 anonim ***** válasza:

Én 32 hétre tippeltem volna és fiúra. De amúgy szülés előtt vagy most is... :D

Gratulálok a kis trónörököshöz! Meg a plusz 5 kg-hoz! :)

2012. szept. 18. 23:23
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszi, nagyon aranyosak vagytok. Én mindig azt mondom, hogy azért hztam keveset, mert volt miből tplálkozni és egyébként is a "tli slyommal" lettem terhes. Akrhogy figyelek, télen mindig feljön 5-6 kil, ami tavasszal szinte magtól lemegy. 80-nal kezdtem, 24. hétig nem hztam, azta egyenletes ütemben jött fel az 5 kil. 27. hét ta feküdnöm kell... Gondolom ez is közrejtszik, kvncsi leszek a végére. Még minimum 3-4 hetet bent kéne tartani a Bébit. Mégegyszer köszi mindenkinek!
2012. szept. 19. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!