Az elől fekvő lepény ugye nem ugyanaz, mint a mellső fali lepény?
Szerintem ugyanaz a kettő. Az, hogy rálóg-e a méhszájra vagy sem, az más dolog. Nekem még a 12 hetes uh-on teljesen fedte a méhszájat, de azóta "elment". Viszont maradt a mellső fali lepény. Ha fedte volna a méhszájat, szóltak volna, mert bizony az nem jó. Mivel a méhszáj kicsit kemény, így ha rajta van a lepény, akkor sérülékenyebb, nekem is mondták, hogy amíg nem megy el, addig ne nagyon húzódozzak (húsvéti ablakpucolást felejtsem el), ne emeljek, stb. De szerencsére már túl vagyok rajta. :)
39 hetes km
Kedves Kérdező! Ha eddig nem mondta egy doki sem,hogy a méhszájon van a lepényed nem kell izgulnod.Az,hogy mellső fali a lepényed az teljesen jó,legtöbbször ott tapad.
Az elölfekvő lepény meg azt jelenti,hogy rossz helyen tapad a lepény:teljesen fedve a méhszájat vagy rálóg. Ez veszélyes állapot,szóval a doki felhívta volna rá a figyelmedet. Tudom,mert nekem ez van. Viszont attól,hogy elölfekvő valamelyik oldalon tapadnia kell,e szerint lehet a hátsó vagy a mellső falon is. Nekem hátsó falon tapad,de fedi a méhszájat,ami miatt elölfekvő vagy más néven mélyen tapadó lepény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!