Valahol mintha halottam volna ,hogy nem vesznek kismamanadrágot,hanem a régi farmereket is meg lehet csinálni valahogy belső gumírozással,úgy hogy a gombokat nem kell összegombolni,mert értelemszerűen nem is menne azután vissza lehet alakítani, csinált ilyet valaki,vagy hallott róla valamit? Esetleg link róla,hogy hogy is néz ki az ilyen?
Köszönöm a linket aranyos vagy,de én valami olyat keresnék,amit utána megint hordani tudok,sajnálnám szétvágni a nadrágjaimat,azok is kerültek annyiba min most egy kismamanadrág (10.000.-) :( olyan drágák azt hittem elájulok,17 hetes vagyok nem jönnek rám a régiek csak bemelegítő!
2012. szept. 17. 12:28
3/9 anonim válasza:
Szerintem nem érdemes átalakítani, vegyél használtan.
Meg azért a csípőd, combod stb. is fog szélesedni, kizárt, hogy rád menjen majd a farmer. és a hasad alján, ahol a gomboknak az alja van is biztos hogy nyomná terhespocak alját.
2012. szept. 17. 12:31
4/9 anonim válasza:
bemész bizományiba, turkálóba, és ott veszel töredék áron kismamaruhát. Szerintem amit már kétszer kétszabdaltak, abból nem lesz többet normális nadrág.
2012. szept. 17. 12:34
5/9 A kérdező kommentje:
Az előző gyerekekkel is csak 5 kg-okat híztam,nem vagyok valami nagy termetű,régen volt egy amit kölcsönkaptam,de már nem tudom elkérni,34 méret volt xs-es és hiába keresek olyan nehéz ilyen kicsit és divatosat kapni használtan.
2012. szept. 17. 12:35
6/9 anonim válasza:
Én sokáig csak szimplán kigombolva hordtam a nadrágjaim hosszú felsővel vagy bandázzsal (alias derékmelegítő). Plusz volt, hogy megtoldottam a cipzár és a gombom között befőttesgumival :)
Azért legalább egy rendes (olcsóbb vagy örökre szétvágott) kismama-farmerbe megéri beruházni, szülés után is jól jöhet, pláne ha császár lesz esetleg.
2012. szept. 17. 12:36
7/9 A kérdező kommentje:
igen ezen a bandázson én is gondolkodtam,de nem látszik alatta,hogy a nadrág nincs begombolva,meg a zippzár sincs felhúzva? Mivel szűk és ráfeszül?
2012. szept. 17. 12:40
8/9 anonim válasza:
Vaterán nézted már? Én kerestem ott múltkor és találtam egy csomó kis méretű divatos gatyát. Én bajban vagyok mert magas vagyok és erős és a vaterán nem tudok venni magamnak mert az összes nagyméretű nacinak rövid a szára, de te tutti találsz ott szerintem.
2012. szept. 17. 12:51
9/9 anonim válasza:
Én normál állapotban 40-es gatyákat hordtam, bementem a turikba, vettem pár darab 42-es farmert, darabját kb 500-1000 Ft-ért.
Otthon szépen lefejtettem a derékrészt (amúgy az volt a lényeg a vásárlásnál, hogy a dereka bő legyen). Vettem pamut passzé anyagot (ez is olcsó), színben a nadrág színéhez passzolót, és 20 cm hosszban Elől kicsit magasabban, rávarrtam a derékrész helyére. Tökéletes kismama nadrágokat csináltam potom pénzért, majd szülés után mind eladtam a vaterán 3-4 ezerért darabját.
Az a röhej, hogy hordtam őket fél évig legalább és még kerestem is rajtuk:))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!