Amikor felkértétek az orvosotokat terhesgondozásra, akkor mindjárt a szülésre is rákérdeztetek?
Én terhesgondozásra nem kértem fel. Minek? Egyszerűen hozzá kezdtem járni, megkérdeztem, h ha kérdésem lenne, mikor hívhatom. Meg is lepődött, azt mondta bármikor, mert ha rosszkor hívom, úgysem veszi fel. (Volt is ilyen, akkor visszahívott, mihelyst tehette.) Azzal, hogy hozzá mentem először, mindkettőnknek egyértelmű volt, h hozzá szeretnék járni.
A 19. héten, mikor voltam terhesgondozáson, akkor beszéltünk a szülésről, de aztán nem jött össze, sürgősségi császárom lett, nem tudott ott lenni.
Mindenképp kérdezz rá a szülésre, én pl anno úgy jártam, hogy az orvosom nem vezethetett szülést, szerencsére rákérdeztem, így időben kiderült, és váltottam dokit.
(Utána a nővérkék mondták, hogy ez a doki más kismamát nem világosított fel, végigvitte a terhesgondozást, aztán szülés előtt kiderült a kismamának, hogy nem tud nála szülni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!