Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amikor felkértétek az orvosoto...

Amikor felkértétek az orvosotokat terhesgondozásra, akkor mindjárt a szülésre is rákérdeztetek?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy ha megkérdezem hogy járhatok-e hozzá terhesgondozásra, akkor azt is kérdezzem meg hogy szülhetek-e nála? Vagy ez egyértelmű akkor hogy majd szülni is nála akarok? Nagyon a terhesség elején vagyok még lehet hogy ilyenkor korai még a szülésről beszélni vele? Bocsi ha kicsit hülye a kérdés, valószínű túl bonyolítom a dolgokat. :)
2012. szept. 14. 15:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Én először csak terhesgondozásra kértem fel. Majd mikor már megismertem hogy milyen, türelmes, kedves odafigyel, alapos, akkor kértem meg, hogy szeretnék nála szülni. Ha nem tetszett volna stílusa vagy bármi, akkor nem kértem volna fel.
2012. szept. 14. 15:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Én már ismerem többször voltam nála sőt műtött is többször.
2012. szept. 14. 15:37
 3/8 sumergo ***** válasza:

Én terhesgondozásra nem kértem fel. Minek? Egyszerűen hozzá kezdtem járni, megkérdeztem, h ha kérdésem lenne, mikor hívhatom. Meg is lepődött, azt mondta bármikor, mert ha rosszkor hívom, úgysem veszi fel. (Volt is ilyen, akkor visszahívott, mihelyst tehette.) Azzal, hogy hozzá mentem először, mindkettőnknek egyértelmű volt, h hozzá szeretnék járni.

A 19. héten, mikor voltam terhesgondozáson, akkor beszéltünk a szülésről, de aztán nem jött össze, sürgősségi császárom lett, nem tudott ott lenni.

2012. szept. 14. 15:38
 4/8 anonim ***** válasza:
nekünk úgy ment (épp tegnap) hogy el kellett jönni az első dokinktól, akit először kiszemeltünk,emrt a 2. alkalomnál kijelentette,hogy nem szüleszt már (idős bácsi). Sok keresgélés után találtunk egy isteni dokit, még a tarifája is kevesebb és a párom már úgy kezdte a mondandóját, hogy elvállalna-e minket,mert az előző doki mondta h nem szüleszt. így egyértelmű volt,hogy szeretnénk nála szülni. mondta,hogy jó,persze és ennyi.
2012. szept. 14. 16:33
 5/8 anonim ***** válasza:
12 hetesen jártam először a dokimnál, mondtam neki, hogy rá esett a választás. Be is írta a szülés időpontját a naptárába azonnal. Nem volt kérdés. De sztem kérdezz rá, mert tényleg van, aki szülést nem vállal, csak terhesgondozást. Meg egyébként is, kérdezz a dokitól bátran, azért van.
2012. szept. 14. 16:44
 6/8 anonim ***** válasza:
13 hetesen voltam nála először, akkor már úgy beszélgettünk, hogy nyilvánvaló volt, szülni is nála fogok. Tényként kezelte, ha terhesgondozásra hozz akarok menni, akkor szülni is. Nekem ez így természetes és logikus, nyilván annál akarok szülni, aki hónapokon keresztül kíséri az életünket, tisztában van minden terhességgel kapcs. dolgunkkal.
2012. szept. 14. 18:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Mindenképp kérdezz rá a szülésre, én pl anno úgy jártam, hogy az orvosom nem vezethetett szülést, szerencsére rákérdeztem, így időben kiderült, és váltottam dokit.

(Utána a nővérkék mondták, hogy ez a doki más kismamát nem világosított fel, végigvitte a terhesgondozást, aztán szülés előtt kiderült a kismamának, hogy nem tud nála szülni...)

2012. szept. 15. 08:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, akkor rákérdezek mindenre biztos ami biztos.
2012. szept. 15. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!