Júli 11-14ig tartott az utolsó menzeszem. Szerintetek hány hetes vagyok?
Akkor nem a nőgyógyász igazolja a terhességet ugyanis ő még nem érzi annyira aprócska ő csak egy citológiát vesz le. Az ultrahang alapján nyilvánítanak terhesnek. Azért nem vizsgálgat agyon a nőgyógyász. Nekem legalább is így volt. Mihelyst megtudtam h terhes vagyok és elmentem a dokihoz az volt az első h vett egy citológiát és leküldött uh-ra. Amit ott kaptam eredményt visszavittem és írta ki a papírokat amivel meg mennem kellett a védőnőhöz és ő pedig a kis könyvemet töltötte ki.
[link] itt is ki tudod számolni hol tartasz a terhességben és hétről hétre követheted h milyen a babád. Nekem nagyon tetszik minden héten elolvasom én is :) És még azt is megtudhatod mikorra várható a szülés dátuma. Nekem március 9. írt és az orvos 11-re írt ki szóval majdnem totál pontos. :)
14+5 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!