Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Júli 11-14ig tartott az...

Xtina22 kérdése:

Júli 11-14ig tartott az utolsó menzeszem. Szerintetek hány hetes vagyok?

Figyelt kérdés
Holnap megyek elöször nőgyógyászhoz. Mit fog csinálni? Hogy zajlik az elsö vizsgálat? Nagyon izgulok! :-)
2012. szept. 13. 15:56
 1/6 anonim ***** válasza:
9 hetes vagy. megvizsgál,kapsz egy csomó beutalót,és uh időpontot,mindent el kell végeztetned,majd a leletekkel elmész a védőnődhöz,ő kiállítja a kiskönyvedet,amivel 12 hetesen vissza kell menned a dokihoz
2012. szept. 13. 16:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :-)
2012. szept. 13. 16:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Én mikor elvoltam és mondtam, hogy kimaradt egyből UH-ra küldtek és akkor már 7+3napos voltam. Nő doki meg sem vizsgált.
2012. szept. 13. 16:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Az meg h lehet? :O
2012. szept. 13. 17:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Akkor nem a nőgyógyász igazolja a terhességet ugyanis ő még nem érzi annyira aprócska ő csak egy citológiát vesz le. Az ultrahang alapján nyilvánítanak terhesnek. Azért nem vizsgálgat agyon a nőgyógyász. Nekem legalább is így volt. Mihelyst megtudtam h terhes vagyok és elmentem a dokihoz az volt az első h vett egy citológiát és leküldött uh-ra. Amit ott kaptam eredményt visszavittem és írta ki a papírokat amivel meg mennem kellett a védőnőhöz és ő pedig a kis könyvemet töltötte ki.

[link] itt is ki tudod számolni hol tartasz a terhességben és hétről hétre követheted h milyen a babád. Nekem nagyon tetszik minden héten elolvasom én is :) És még azt is megtudhatod mikorra várható a szülés dátuma. Nekem március 9. írt és az orvos 11-re írt ki szóval majdnem totál pontos. :)

14+5 hkm

2012. szept. 14. 15:21
 6/6 Tiffany 22 válasza:
Pénteken voltam nődokinál és 8hetes terhes vagyok láttam a kicsi babámat is meg a szívét is láttam ahogy dobogott csodás érzés volt! :)
2012. szept. 16. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!