Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mar 3 hete kesik. Lehet, hogy...

Mar 3 hete kesik. Lehet, hogy kimarad egy honap?

Figyelt kérdés
Egy hete voltam nogyogyasznal, nem latott babat (a tuneteim ellenere), sem mast azt mondta rendben van minden, es meg tart most is a hanyinger, es hasszurka hol jobb petefeszeknel, hol a bal oldalinal. Azt hittem megnyugszok majd doki utan, de meg mindig kerdojel van bennem.lehet hogy csak kimarad 1 honap menzi, de akkor miert van hanyingerem majdnem egesz nap, talan holnap veszek meg tesztet (keses utan 13 nap negativ volt).Mar jo ideje, hogy 29-30 napos a menstruaciom. Ha tudtok kerlek segitsetek. Dokihoz ujra kb 2 het mulva mennek, ezalatt keresek mas dokit persze, mert nekem nem volt meggyozo, hogy nem latott semmit.
2012. szept. 13. 11:45
 1/6 anonim ***** válasza:

szia!

ha teszt negatív,doki sem lát semmit,tuti nem vagy terhes,szerintem hormonális problémád van,nekem már 6 hónapja vannak ilyen-olyan terhességi tüneteim,orvosok sem bírnak rájönni mitől,valószínű,hogy annyira vágysz egy terhességre,hogy bebeszéled magadnak a tüneteket,az egy hoz létre ilyen tüneteket

2012. szept. 13. 11:52
 2/6 anonim ***** válasza:
bocsánat,agy hozza létre ezeket a tüneteket
2012. szept. 13. 11:53
 3/6 anonim ***** válasza:
hányinger egyébként is nemcsak terhességtől lehet,hanem pl emésztési probléma
2012. szept. 13. 11:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt,hogy kimaradt egy hónap,sőt volt,hogy több is, igaz akkor evés-problémáim voltak,talán ez játszott közre. Lehet,hogy sokat stresszeltél,vagy bármi állhat ennek hátterében.
2012. szept. 13. 12:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszokat!
2012. szept. 13. 12:30
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem a stressz okozta,és hirtelen fogyás,hogy kimaradt
2012. szept. 13. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!