Mi a véleményetek az édesítőszerről terhesség alatt? Nagyon ártalmas lehet? Cukros vagyok, és a kávét iszom pár szem tabival, máshol nem használok édesítőszert, semmiben sem.
10 éve azt használok (ebben benne van 2 terhesség), második babánál terh. diabéteszem volt.
Sok a cukorbeteg a családban.
A cukor legalább annyira egészségtelen, mint az édestíő.
De fruktózból a cukorbetegek (terhességi cukrosok is) napi max. 30 grammot fogyaszthatnak.
És sok diab. termékben, gyümölcsben az van, úgyhogy nagyon hamar összejön 30 gramm.
Nem lesz semmi bajod az édesítőszertől, a babának sem, nekem a diabetológus mondta.
Én is cukros lettem sajna és szintén édesítőszert használok 1 bogyót a kávéba. És néha ha pudingot csinálok akkor abba. Mértékkel mindent lehet, csak arra figyelj hogy ne aszpartán tartalmú legyen ami pl a canderel. Az veszélyes!! Én sussina-t használok. Mértékkel mindent lehet. Ja és sok veszélyes dolog van még mint a tartósítószerek, ételszinezékek, E...-k.
Sokkal veszélyesebb lenne most a cukor.
Minden jót kívánok!
30 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!